Autor Zpráva
šoraj
Profil
Ahoj, měl bych takový dotaz..když použiji tuto fci: ftp_mdtm($conn_id, $file); vrátí mi pocet sekund od 1.1. 1970 ??????potřebuji totiz zjistit, jaká doba uplynula od změny obsahu souboru..děkuji za odpověď
S pozdravem šoraj
Lofasek
Profil *
Tak jsi zjisti cas, ketrej je prave, odecti ho a preved si to pomoci celociselneho deleni a zbytku po deleni. funkce time(); myslim ti vrati aktualni pocet sekund od 1.1.1970 odecti to pak pomoci \ to by melo byt myslim celociselne deleni si zjisti kolik let pak pomoci mod si zjisti kolik ti zbylo sekund atd. pokracuj. Doufam ze me chapes :D
šoraj
Profil
to ano, aktualni cas v sekundach od roku 1970 si zjistim, ale horsi je to jak zjistit cas kdy byl zmenen ten souboru, aby mi to vratilo tu hodnotu v sekundach od roku 1970.....???nevim, jaka je na to fce..tu jak jsem uvadel mi vraci cas o dve hodiny vyssi, nez mam ted na komplu..neni to nejak pasmem??
Lofasek
Profil *
Je to mozny, skus se podivat, pri nejhorsim k tomu pricti dve hodiny a je to vyresene :-) pokud se s tim trapit nechces a neni to tak dulezite, tak to jiste vadit nebude.
šoraj
Profil
prave, ze bych to potreboval docela dost presne, je to kvuli zaloham, vis...
Casero
Profil
šoraj
Filemtime()

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: