Autor Zpráva
trancemaniac
Profil *
Zdravím, chci se zeptat jak se dá udělat stránkování dvou záznamů z DB najednou?
Když budu mít adresu např. www.domena.cz/index.php?page=stranka&str1=3&str2=1
Tedz nevím jak udělat, aby mi v adrese zůstali všechny 3 parametry a měnily se jen hodnoty str1 a str2.
Díky za rady

PS: musí to být přes GET a ne přes SESSION nebo COOKIE.
imploder
Profil
Ke každému URL je potřeba připojit
"?page=".$_GET['page']."&str1=".$_GET['str1']."&str2=".$_GET['str2']
. Tím se ty hodnoty předají.
Možná jsem úplně nepochopil v čem je problém.
RAmses
Profil
Taky mi to není zcela jasné, co přesně požaduješ. Asi chceš mít v url parametry pro předchozí a následující stránku? Měl bys tam mít především parametr určující aktuální stránku, ne? Moc mi není jasné k čemu potřebuješ mít v url ty parametry str1 a str2.
trancemaniac
Profil *
Omlouvám se, myslel jsem na jednu vec a psal o druhy.
Tedy takto. Mam na strance dva formulare, pomoci nichz filtruju data z DB, jsou kazdy v jinde v kodu, proto jsem nemohl vse odeslat v jednom pres GET. Takze jsem to vymyslel tak, ze jsem tem formularum nastavil POST a na zacatek stranky dal tento scriptik:
   if ($_POST['country']) {
  	header("Location:http://domena/index.php?country=$_POST[country]&type =$_GET[type]");
  }
  
   if ($_POST['type']) {
  	header("Location:http://domena.cz/index.php?country=$_GET[country]&ty pe=$_POST[type]");
  }


Mozna to jde udelat lip, ale momentalne jsem nic nevymyslel, takze kdyby jste vedeli o lepsim reseni, tak sem snim :)

Pak jsem tu jeste resil strankovani dvou diskuzi na jedne strance, ale to uz nyni zvladnu, tak jak psal imploder
Diky

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: