Autor Zpráva
crook
Profil *
if(isset($_POST['ZmenPocet'])){
  $pocet_nastranku = $_POST['nastranku'];
  }
  else{
  $pocet_nastranku = $_GET['nastranku_path'];
  }

if($pocet_nastranku == "" or $pocet_nastranku == 0){
    $pocet_nastranku = 10;
  }

$path_pocetnastranku="http://".$_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["S   ERVER_PORT"]."/index.php?stred=Forum&stranka=".$url_cislo; 
  
$pocet_radku = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT prizpevek_id FROM vasek_forumv;"));

$max_stranek = ceil($pocet_radku / $pocet_nastranku); /* počet stránek */
$url_stranka = ($_GET["stranka"] / $pocet_nastranku) + 1; /* Aktuální stránka */

for($i=0; $i < $max_stranek; $i++) {
    $cislo = ($i + 1);
    $url_cislo = ($cislo * $pocet_nastranku) - $pocet_nastranku;
    if($url_stranka != $cislo) {
        $path_stranka="http://".$_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_P   ORT"]."/index.php?stred=Forum&amp;stranka=".$url_cislo."&amp;nastranku   _path=".$pocet_nastranku; 
        ?>
        <a href="<?echo $path_stranka;?>"><?echo ($i+1);?></a>
        <?
    } else {
        echo "<strong>".($i + 1)."</strong>\n";
    }
}

?><form action="<? echo $path_pocetnastranku;?>" method="post"><?
  echo "Vypsat po: ";
  vypisnastrnku();
  ?>
  <input type="submit" value="Změnit" name="ZmenPocet" />
  </form>
  <?
  

if(empty($_GET["stranka"])) {$stranka = 0;} else {$stranka = $_GET["stranka"];}
$neco = intval($stranka);

$result= "select prizpevek_id,poradi,hloubka,prizpevek_date,subject,prizpevek_text,from _id  from vasek_forumv order by poradi,hloubka LIMIT $neco,$pocet_nastranku";
    $test=mysql_query($result);
   
      if (!$test){
            echo "Neni zadny zaznam";
            echo "Vyprsel cas pro prihlaseni4";
            echo mysql_errno().": ".mysql_error();
            }
      else {
   
        while($row = mysql_fetch_array($test)){
          
         $prizpevek_id = $row[0];       
         $pozice =$row[1];
         $hloubka =$row[2];
         
         $prizpevek_date = $row[3];
         $prizpevek_date = strtotime($prizpevek_date);
                  $prizpevek_date = StrFTime("%d.%m.%Y %H:%M:%S" ,$prizpevek_date);
         
         $subject =$row[4];
         $text = $row[5];
         $from_id =$row[6];

         $reagovat = 1;
         $path_reagovat="http://".$_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_   PORT"]."/index.php?stred=Forum&amp;prizpevekre_id=".$prizpevek_id."&am   p;reagovat=".$reagovat."stranka=".$url_cislo."&amp;nastranku_path=".$p   ocet_nastranku; 
         $text = replace_smile ($text);
         
         $sirka = 95 - (($hloubka - 1) * 2);
         $sirka = $sirka."%";
          

 $result_login= "select login,Email,InTeam,AdminVaska from vasek_member where id='$from_id'";
   $test_login=mysql_query($result_login);

  if (!$test_login){
    echo "Neni zadny zaznam";
    echo "Vyprsel cas pro prihlaseni5";
    echo mysql_errno().": ".mysql_error();
  }
  else{
   $row_login = mysql_fetch_array($test_login);
   $login_from = $row_login[0];
   $email_from = $row_login[1];
   $InTeam_from = $row_login[2];
   $AdminVaska = $row_login[3];
   $admin="";
   
   if($AdminVaska == 1){
   $admin = "(Admin Vaška)";
   }
   if ($hloubka == 0){
   ++$i;
   }
   // test lichého čísla
              
                if ($i/2 != floor($i/2)) {
                  $classTD1 = "prizpevekSVNadpis1Fotbalek";
                  $classTD2 = "prizpevekSVNadpis2Fotbalek";
                 } 
                 else{
                  $classTD1 = "prizpevekLVNadpis1Fotbalek";
                  $classTD2 =  "prizpevekLVNadpis2Fotbalek";
                   }
?>
<div align = "right">
         <?if ($hloubka == 0){
         ?><br/><?
   }
?> 
         <table class="prizpevekV" style="width:<?echo $sirka;?>">
        <tr>
          <td class="<?echo $classTD1;?>">Re:<?echo "$subject";?></td>
          <td class="<?echo $classTD2;?>"><?echo "$prizpevek_date";?></td>
        </tr>
        <tr>
          <td class="ForumTextVypis" colspan = "2"><?echo $text;?></td>
          
        </tr>
         <tr>
          <td class="Forumpodpis" colspan = "2">
           <?echo $login_from;
          if ($admin !=""){
          echo $admin;
             }
           ?>
           </td>
         </tr>
          <tr>
            <td class="ForumOdkazy" colspan="2"><a href="<?echo "$path_vlakno";?>">vlakno</a>
            <a href="<?echo "$path_reagovat";?>">reagovat</a>
            </td>
          </tr>
        </table> <?
  
    
 }
} 
   
}?>  
</div>



ahojte tot je muj kod na vypsani fora na stranku Problem je ze se mi to nedari seradit tak aby posledni byli nahore.
Vim ze je tam toho hodne ale kdyby nekdo tusil....

Pridam sem jeste pro jistotu radky pro pridani

// zjištění pořadí a hloubky příspěvku, na který se reaguje
if (($reagovat==1) && ($row = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT poradi,hloubka FROM vasek_forumv WHERE prizpevek_id = '$prizpevekre_id'")))) {
    // zjištění pořadí příspěvku, na jehož místo se bude vkládat - první následující s menší nebo stejnou hloubkou jako rodič
    $row = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT MIN(poradi) - 1, $row[hloubka] + 1 FROM vasek_forumv WHERE poradi > $row[poradi] AND hloubka <= $row[hloubka]"));
    if ($row[0]) { // bude se vkládat doprostřed tabulky, posunout následující záznamy
        mysql_query("UPDATE vasek_forumv SET poradi = poradi + 1 WHERE poradi > $row[0]");
    } else { // bude se vkládat na konec tabulky
        $row = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT MAX(poradi), $row[1] FROM vasek_forumv"));
    }
} else { // pokud se nejedná o reakci, vloží se na konec
    $row = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT MAX(poradi), 0 FROM vasek_forumv"));
}

Muzete se nekdo mrknout? Dekuji
Snake.AAS
Profil *
$result= "select prizpevek_id,poradi,hloubka,prizpevek_date,subject,prizpevek_text,from _id from vasek_forumv order by poradi DESC,hloubka LIMIT $neco,$pocet_nastranku";

RTFM.... ORDER BY xxx ASC/DESC řazení vzestupně/sestupně.
crook
Profil *
no jo jenze tohle jsem zkousel a vypisuje to jakoby o odpoved niz:( prave proto jsem se na tom tak desive sekl

Normalne to vypada klasicky

otazka 1
- odpoved 1

otazka 2
- odpoved 2


po pouziti desc
- odpoved 2

-otazka 2
- odpoved 1

otazka 3
- odpoved 2

Jako by proste odpovedi byli o jednu otazku posunute
Kajman_
Profil *
Pokud se nejedná o reakci, tak při přidání nastavte poradi na začátek a ostatním záznamům poradi o jedno zvěčte.
crook
Profil *
nj ale to asi pude jen pri ukladani ne pri vypisu nebo se milim? Ja uz jsem z toho nestnastny:(
Kajman_
Profil *
Zkuste to, třeba budete mile překvapen.
crook
Profil *
No testuju to je jasne ale porad nic. Pokud by jste mel cas zkuste napsat ten kod a kam by jste ho vlozil Samozrejme ja to tim nevzdam pac to proste musi jet ale po dnesku cca 4 hodinach kdy nedelam nic jineho nez tohle uz fakt nemuzu a dosli mi napady. Omlouvam se za otravovani
Kajman_
Profil *
Poradi se určuje při pridávání. Musíte nové bez reakce dát na začátek a samozřejmě to bude fungovat jen pro nově přidané komentáře. Staré to nepřetřídí.

} else { // pokud se nejedná o reakci, vloží se na začátek
    mysql_query("UPDATE vasek_forumv SET poradi = poradi + 1");
    $row = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT ifnull(MIN(poradi) -1,0), 0 FROM vasek_forumv"));
}
crook
Profil *
Dobry den
Bohuzel s tim musim zas otravovat a joeste k tomu po tydnu co jsem se k tomu nedostal

Po vlozeni kodu co jsi mi poradil _kajmane ..samozrejme diky...mi to bohuzel haze poradi vsude stejna cisla

hazu sem cele ukladani i se zmenou od Kajmana..Samozrejme to zkusim vymyslet sam ale kdyby nekdo nasel minutu a mrkl na to tak diky predem

if (($reagovat==1) && ($row = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT poradi,hloubka FROM vasek_forumv WHERE prizpevek_id = '$prizpevekre_id'")))) {
// zjištění pořadí příspěvku, na jehož místo se bude vkládat - první následující s menší nebo stejnou hloubkou jako rodič
$row = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT MIN(poradi) - 1, $row[hloubka] + 1 FROM vasek_forumv WHERE poradi > $row[poradi] AND hloubka <= $row[hloubka]"));
if ($row[0]) { // bude se vkládat doprostřed tabulky, posunout následující záznamy
mysql_query("UPDATE vasek_forumv SET poradi = poradi + 1 WHERE poradi > $row[0]");
} else { // bude se vkládat na konec tabulky
$row = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT MAX(poradi), $row[1] FROM vasek_forumv"));
}
} else { // pokud se nejedná o reakci, vloží se na začátek
mysql_query("UPDATE vasek_forumv SET poradi = poradi + 1");
$row = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT ifnull(MIN(poradi) -1,0), 0 FROM vasek_forumv"));
}

$poradi= ($row[0] + 1);
$hloubka = $row[1];
$result ="INSERT INTO vasek_forumv (poradi,hloubka,prizpevek_date,subject,prizpevek_text,from_id ) VALUES ('$poradi','$hloubka','$prizpevek_date','$subject','$text','$from_id') ";
$test=mysql_query($result);
if (!$test){
echo "Neni zadny zaznam";
echo "Vyprsel cas pro prihlasenis";
echo mysql_errno().": ".mysql_error();
}
else{
?><script>location.replace("index.php?stred=Forum")</script><?
}
Kajman_
Profil *
Nepomůže přehodit tyhle dva řádky?

$row = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT ifnull(MIN(poradi) -1,0), 0 FROM vasek_forumv")); 
mysql_query("UPDATE vasek_forumv SET poradi = poradi + 1");
crook
Profil *
LOL Jezis....Jasne ze to pomohlo..stacilo se jen zamyslet...aaach joooo diky moc za pomoc:) Musim si dat od toho pauzu...Uz me to nemysli

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0