Autor Zpráva
Jakubb
Profil *
Ahoj, prosím o radu, sice se tady mnohokrát řešilo header, ale nikde není řešení pro můj případ, nemám problém ani s ob_start, jen se to tváří jakoby tam to header nebylo, přitom mi to začalo zlobit až asi po půl roce používání. :) Přikládám script, kdyby někdo náhosou objevil chybu, prosím napište, děkuji. :)

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<?php
// BUFFERING START & SESSION -=>



ob_start();
error_reporting(E_ALL);

session_start();

// DEFINE VARIABLEs -=>

$system["error"] = 0;
$system["user"] = "admin";
$system["psw"] = "login";

if ($_POST["control"] == "ok") {

if (($system["user"] == $_POST["name"]) && ($system["psw"] == $_POST["psw"])) {

$_SESSION["logged"] = true;
header("location: admin.php");




} else {
$system["error"] = 1;
$_SESSION["logged"] = false;
}

}


?>
ninja
Profil
Ta radka s DOCTYPEm pred volani ob_start() ti nevadi?!
BetaCam
Profil
Jakubb

Za header si dej exit();

A do headeru zkus zadat absolutní adresu.
Jakubb
Profil *
Po vložení exit se mi po odeslání zobrazí znovu stránka login, ale prázdná.
Jakubb
Profil *
Absolutní adresu jsem také zkusil, ale to samé.
Měsíček
Profil
Reaguji na Jakubba:

Přečetl sis příspěvek od uživatele ninja?
Jakubb
Profil *
Dík, přehlédl jsem to, ale to vzniklo až při zkouškách, zkusím to teď upravit po změnách. :)
Jakubb
Profil *
Odstranil jsem tu první řádku, ale vše při starém, žádná změna.
Měsíček
Profil
Reaguji na Jakubba:

Ukaž prosím ještě jednou ten skript (tak jak ho máš teď).
Jakubb
Profil *
Ok, jen tam nedávám exit když vím že to s tím nejde:


<?php
ob_start();
error_reporting(E_ALL);

// BUFFERING START & SESSION -=>




session_start();

// DEFINE VARIABLEs -=>

$system["error"] = 0;
$system["user"] = "admin";
$system["psw"] = "login";

if ($_POST["control"] == "ok") {

if (($system["user"] == $_POST["name"]) && ($system["psw"] == $_POST["psw"])) {

$_SESSION["logged"] = true;
header("location: http://ssspraha9.cz/administrace/admin.php");



} else {
$system["error"] = 1;
$_SESSION["logged"] = false;
}

}


?>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs" lang="cs">

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" />
<meta http-equiv="Content-language" content="cs" />

<meta name="robots" content="index,follow" />
<meta name="googlebot" content="index,follow,snippet,archive" />

<meta name="description" content="Středisko sociálních služeb, Domov seniorů, pečovatelská služba, počování, senior, stacionář pro děti, stacionář, dům s pečovatelskou službou" />

<meta name="author" content="All: " />
<meta name="webmaster" content="All: " />
<meta name="copyright" content="© " />

<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="./css-layout.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="./css-css.css" />

<title>Středisko sociálních služeb</title>

</head>

<body>

<div id="main">
<h1>Středisko sociálních služeb</h1>
<h2>Administrace</h2>

<div style="text-align : center;">
<br />
<br />
<?php
if ($system["error"] == 1) {

echo "<span style=\"color : red; font-weight : bold;\">Zadali jste špatné přihlašovací údaje</span>";

}

?>
<form action="?" method="post">
Uživatelské jméno : <input type="text" name="name" /><br />
Uživatelské heslo : <input type="password" name="psw" /><br />
<input type="hidden" name="control" value="ok" />
<input type="submit" value="Přihlásit" />
</form>
</div>

</div>



</body>
</html>
<?php
ob_end_flush();

?>
Jakubb
Profil *
Děkuji mnohokrát, nechápu, najednou se to rozjelo... :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: