Autor Zpráva
Jata
Profil
snažim se udělat si jednoduchou galerii s posouváním obrázků, ale potřeboval bych, aby mi file_exists oveřovalo, zda-li existuje soubor na jiné subdoméně? umí to? protože mi to háže, že soubor neexistuje, i když existuje... díky za odpověď
DJ Miky
Profil
Můžeš testovat vracený kód (200 a jiné = existuje, 404 = neexistuje apod.), třeba pomocí get_headers().
Jata
Profil
a ještě nějaká jiná možnost? protože bohužel mam na hostingu get_headers zakázanej... :(
DoubleThink
Profil *
a ještě nějaká jiná možnost? protože bohužel mam na hostingu get_headers zakázanej... :(
obecnější fce fsockopen

aby mi file_exists oveřovalo, zda-li existuje soubor na jiné subdoméně?
Subdomény jsou často ve stejném basediru - mohl by ses tam prolistovat filesystemem.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: