Autor Zpráva
radas
Profil *
Nesnaším cookie a vím proč...
mam anketu a protože chci aby člověk mohl hlasovat jednou za 1 h tak mam takový script

if ($_GET["hlasuj"]=="A")
{

setcookie ("anketa", "hlasoval", time()+3600);
$vlozit= MySQL_Query ("UPDATE anketa SET hlasu=hlasu+1 where id = '$id'");
header('Location: ../index.php');

}
else
{

tady je vypis ankety atd..to je v pořádku až na tuto podmínku :

if(!isset($_COOKIE['anketa']))
{
?>
<a href="../anketa/show.php?i=<? echo $odpoved[0];?>hlasuj=A">
<?

echo $odpoved['odpoved']."</a>";

}

a další kod..
}
chyba je v tom že mi to nereaguje na if(!isset($_COOKIE['anketa'])) prostě pořád se zobrazuje odkaz a ne jenom odpověď cookie mam zapnute...co co tim
yFang
Profil
radas
Nechybí tam &?
<a href="../anketa/show.php?i=<? echo $odpoved[0];?>&amp;hlasuj=A"> 
radas
Profil *
jo to mi tam chybi to je to je n vypis...vloženi do db funguje jak jsem psal tak problém je v tom COOKIE
yFang
Profil
radas
A nemáš třeba cookies zakázané v tom prohlížeči, kterým se na to díváš?
radas
Profil *
dívam se na to přes IE FF i OPERU a cookie mam zapnute...
srigi
Profil
Nainstaluj si do FF extension webdeveloper a pozri sa ci ti server skutocne posiela cookie po prvom requeste.
radas
Profil *
to jsem teď zjišťoval co piše FF když se podívam na to cookie
tak vypiše

Název: anketa
Obsah: hlasoval
Sever: 127.0.0.1
Cesta: /pwp/anketa/
Zaslano pro: Libovolný typ připojení
Platnost do: 8. října 2008 22:05:53

vše jak má byt..takže nevím cookie funguje na localhostu že jo?
srigi
Profil
Jasne ze funguje. Ok skus na zaciatok skriptu pridat:
echo "<pre>"; print_r($_REQUEST); echo "<hr><br>"; print_r($_COOKIE); die;
Proste normalny debug.
srigi
Profil
Heh, tak ma napadlo, ked vidim ten vypis:

Název: anketa
Obsah: hlasoval
Sever: 127.0.0.1
Cesta: /pwp/anketa/
Zaslano pro: Libovolný typ připojení
Platnost do: 8. října 2008 22:05:53

Kde lezi skript na spracovanie? Ak nie je v tom istom adresari, uprav si prikaz setcookie() takto:
setcookie ("anketa", "hlasoval", time() + 3600, "/");
radas
Profil *
právě že skript leží ../anketa/show.php (show.php je script na zpracovani) dobře vyzkouším to..
radas
Profil *
srigi díky moc..bylo to v té cestě...další důvod proč sušenky nesnašim....když už tak s čajem..

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: