Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ronny Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 10. 2008, 14:58:03
Zdravím, vím že se to tu probírá docela často, ale pořád se nemůžu dopídit kýženého výsledku.
Dokážu si převést tvar odkazu na takovýto tvar: index.php?page=leden na web/leden. následovně: RewriteRule ^index.php/(.*)/$ index.php?page=$1 [L,QSA] Co mi ale problém dělá je toto: index.php?page=leden&page2=podstranka/pondeli na web/leden/pondeli zkousim to takto, ale nabehne mi prazdna stranka: RewriteRule ^index.php/(.*)/(.*)/$ index.php?page=$1&page2=$2 [L,QSA] Ale tohle mi nejde:( ..proto jsem vdecny za kazdou pomoc:) |
||
Michal666 Profil |
#2 · Zasláno: 9. 10. 2008, 15:24:27
Ronny
zkus si precist toto http://sovavsiti.cz/2003/mod_rewrite.html |
||
Ronny Profil * |
#3 · Zasláno: 9. 10. 2008, 15:28:00
Michal666
na podobné články jsem narazil, ale tento problém bych potřeboval vyřešit co nejdřív a nemám čas je teď bohužel tedy studovat. Ale jakmile budu chvilku času mít, určitě si je pročtu - a děkuji za odkaz. Teď bych ale nutně potřeboval vyřešit výše zmíněný problém... |
||
Michal666 Profil |
#4 · Zasláno: 9. 10. 2008, 15:38:10
Ronny
Mozna bys mel napsat co prepisujes na co. Ja totiz nepochopil ty tvoje zapisy rewritu. |
||
Ronny Profil * |
#5 · Zasláno: 9. 10. 2008, 15:39:26
ja mam takovy zapis:
index.php?page=leden&page2=pondeli a chci to na index.php/leden/pondeli |
||
Ronny Profil * |
#6 · Zasláno: 9. 10. 2008, 15:46:21
Ronny
omlouvam se, udelal jsem tam chybu...' index.php?page=leden&page2=podstranky/pondeli a chci to na index.php/leden/pondeli |
||
Kajman_ Profil * |
#7 · Zasláno: 9. 10. 2008, 16:26:45
RewriteRule ^index.php/([^/]*)/$ index.php?page=$1 [L,QSA] RewriteRule ^index.php/([^/]*)/([^/]*)/$ index.php?page=$1&page2=podstranky/$2 [L,QSA] |
||
Ronny Profil * |
#8 · Zasláno: 9. 10. 2008, 19:50:37
Kajman_
diky moc, funguje to... a jeste bych potreboval udelat podobne razeni: kriterium, podle ktereho chce uzivatel radit zaznamy si hodim do GETu... Link mam takto: index.php?page=domeny&razeni=prijmeni a .htacces: RewriteEngine on RewriteRule ^index.php/([^/]*)/$ index.php?page=$1 [L,QSA] RewriteRule ^index.php/([^/]*)/([^/]*)/$ index.php?page=$1&page2=podstranky/$2 [L,QSA] RewriteRule ^index.php/(.*)/(.*)/$ index.php?page=$1&razeni=$2 [L,QSA] a odkaz: <a href="index.php?page=domeny&razeni=prijmeni"> ale po kliknuti na tento odkaz se mi zobrazi pouze prazdna stranka.... dekuju za pomoc:) |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0