Autor Zpráva
matata8611
Profil
<!--sidebox start -->
<div class=„dbx-box“>
<h3 class=„dbx-handle“>Nejnovější TV & rádia</h3>
<div class=„dbx-content“>
<ul> <?php $current_day = date(‚d‘); ?> <?php $current_month = date(‚m‘); ?> <?php $my_query = new WP_Query(„cat=67&s­howposts=1000&da­y=$current_da­y&monthnum=$cu­rrent _month&or­derby=title&or­der=ASC“); global $more; $more = 0; ?>
<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post(); ?>


<div class=„post“ id=„post-<?php the_ID(); ?>“>
<div class=„title“>
<h3><a href=„<?php the_permalink() ?>“ rel=„bookmark“ title=„Přejít na <?php the_title(); ?>“><?php the_title(); ?></a></h3>
<div class=„postda­ta“><span class=„time“><?php the_content(''); ?></span> <span class=„category-uvod“><?php the_category(', ') ?></span></div>
</div>
</div><!--/post -->

<?php endwhile; ?>
<?php else : ?> <div class=„pulka-prava“>
<h2>Dnes vysíláme živě</h2>
<p>Nenalezeno žádné utkání, které bychom dnes vysílali živě. Live přenosy publikujeme nejdříve 5 hodin před začátkem přenosu.</p> </div>
<?php endif; ?>

</ul>
</div>
</div>
<!--sidebox end -->

nevíte proc mi nefunguje to global $more; $more = 0; vubec to nebere a prispevky se mi zobrazuji cele … nevite co s tim??

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: