Autor Zpráva
Venushja
Profil
Zdar mam problem udelal jsme si script na case a aby se v tom ukazal vypis nakych promennych z inputu ale problem je v tom ze misto toho aby se ukazal ten obsah tak se mi ukaze uvodni stranka No V Case Deuflant se mi ukaze
<?php 
  switch ($_GET[zobraz]) {
case'$db[id]':
?>
<?  
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM yokoscipty order by id DESC LIMIT 20");
$uu = MySQL_Query("SELECT count(*) FROM yokoscipty");
$tt=MySQL_Fetch_Array($uu);

if ($_GET["aa"]){
$od = $_GET["aa"]
;}
else 
{$od = "0";

$kolik = 10000;

$count = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM yokoscipty"), 0);

echo "";

for($i=0;$i<=ceil($count/$kolik)-1;$i++){

$kolko= $i*$kolik;

if ($kolko == $od):

echo "<br>";

else:

echo "<br>";

endif;

}

echo "<br><br>";

$vyber = mysql_query("SELECT * FROM yokoscipty order by id desc LIMIT $od, $kolik");

while ($db= MySQL_Fetch_Array($uu)):

echo"

<table border='1' bordercolor='white' cellpadding='5' cellspacing='0' width='75%'>

<tr>     

<td width='60%'><center><span style='color:white'>$db[nazev]</span></font></td>

<td width='25%'><center><span style='color:white'>$db[autor]></font></span></td>

</tr>

</table>

<table border='1' bordercolor='white' cellpadding='5' cellspacing='0' width='75%'>

<tr>     

<td width='75%'><center><span style='color:white'>$db[text]</span></font></td>         

</tr>

<tr>

<td width='75%'><center><span style='color:white'>Zdroj : $db[zdroj]></font></span></td>

</tr></table>

";

endwhile;

break;

};};   

?>

Diky za podivani a receno kde mam chybu
BetaCam
Profil
Venushja

Dám ti návrh protože tohle je opravdu na dlouho. Pošli mi ten tvůj script celej na betacam@centrum.cz

Já ti to přepíšu aspoň trochu normálně a pak to to sem postnu.
Venushja
Profil
BetaCam
Myslis celej Index ? ale jestli myslis celej tendle script tak jo tendle je celej nebo myslis i ten script jak tam mam udelany posilani do Db?
BetaCam
Profil
Venushja
Pošli mi to co ti nefunguje.
Venushja
Profil
To co mi nefunguje mas pred sebou :-D No tak to vysvetlim podrobnejc no udelal jsme si script na zobrazovani (ten mas pres sebou) ale kdyz odeslu do 1 case Promenny Tak se mi ukaze Odkaz vsechno a tedka ten problem kdyz na ten odkaz kliknu tak se zobrazi Deuflat co je v case zakladni case rposte misto toho zobrazeni tech rpomennejch chapes ?
Venushja
Profil
Kdyby jsi se chtel kouknout co to dela v Praxi tak tady mas odkaz Uo-Navody
BetaCam
Profil
Venushja

No tam máš hlavně totální nesmysly. Například :

if ($kolko == $od):

echo "<br>";

else:

echo "<br>";

endif;


To je jako co za podmínku?? Pokud se $kolko == $od taky vypiš <br> a pokud né tak vypiš <br>??? K čemu tam ta podmínka vůbec je? Vždyť vůbec nic nedělá.

Napiš co ten script má dělat.
Venushja
Profil
BetaCam
No tak to je snad jedno proc to tam mam ne :-) do budoucna to budu potrebovat tak zatim sem si to tam napsal no ale spis me jde o to aby to vypsalo obsah a zobrazila se ta stranka s promennyma o to mi tedka hlavne jde o tamto se nestarej to si kdyztak pak vymazu kdyz to nevyuziju :-)))ale myslim si ze to vyuziju na 70%
BetaCam
Profil
Venushja
switch ($_GET[zobraz]) {
case'$db[id]':


Naco tam je switch když máš jenom jeden case navíc postavenej takhle blbě. Daleko lépe by se tam hodilo

if ($_GET[zobraz] == $db['id']) {}


I když nevim kde se ti bere $db['id'], ale to je jedno.
if ($_GET["aa"]){
$od = $_GET["aa"]
;}
else 
{$od = "0";
...


Tohle je taky nějaká divná podmínka když bude nastaveno $_GET['aa'] tak se nastaví $od, ale dále se nic neprovede.
Venushja
Profil
No tak jsem to nako poupravil a vypada to asi takhle
<?php 
  if ($_GET[zobraz] == $db['id']) {
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM yokoscipty order by id DESC LIMIT 20");
$uu = MySQL_Query("SELECT count(*) FROM yokoscipty");
$tt=MySQL_Fetch_Array($uu);

}

echo "<br><br>";

while ($db= MySQL_Fetch_Array($bb)):

echo"

<table border='1' bordercolor='white' cellpadding='5' cellspacing='0' width='75%'>

<tr>     

<td width='60%'><center><span style='color:white'>$db[nazev]</span></font></td>

<td width='25%'><center><span style='color:white'>$db[autor]></font></span></td>

</tr>

</table>

<table border='1' bordercolor='white' cellpadding='5' cellspacing='0' width='75%'>

<tr>     

<td width='75%'><center><span style='color:white'>$db[text]</span></font></td>         

</tr>

<tr>

<td width='75%'><center><span style='color:white'>Zdroj : $db[zdroj]></font></span></td>

</tr></table>

";

endwhile;


?>

Ale tedka zase To hodi chybu
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/free/hu.cz/u/uo-navody/root/www/index.php on line 288

a na to radku je todle
while ($db= MySQL_Fetch_Array($bb)):

Tak nevim co s tim ale furt se ten obsah neukaze ani nezmizi po kliknuti to zakladni Deauflant case A pod tim Ukazalo ta chyba tak nevim co s tim A pod tim Ukazalo ta chyba
Majkl578
Profil
muzu laskave vedet, proc resis jednu vec ve dvou tematech?
Venushja
Profil
muzu laskave vedet, proc resis jednu vec ve dvou tematech?
Jj muzes todle je jinak napasnej script a nebudu ho davat do nazvu case v case kdyz todle neni v CASE. :-) Todle me uz jen hazi MySQl Erory :-)
Venushja
Profil
Tedka jsem zistilze se ten obsah ukaze na deuflant Case v indexu misto toho aby se to zobrazilo v tom zobraz=id-polozky
tak se to zobrazi v index.php a kdyz se tam ma ukazat to ?zobraz=id-polozky tak me to hodi do deufant casev index.php a dole se napise ta chyba
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/free/hu.cz/u/uo-navody/root/www/index.php on line 288

a na tom radku je napsany
while ($db= MySQL_Fetch_Array($bb)):
takze nevim :-( sakris

mrknete na to Uo-navody a pak se mrknete na todle Uo-navody Scripty Zobraz a kouknete pod ty odkazy...

A nebylo by zrovna lepsi udelat novej php soubor a do toho dat ten script ?
Majkl578
Profil
ocividne jde o script stejneho typu, ktery je stejne prasacky napsany.

co je jako tohle?
case'$db[id]':

chyba fetch array je kvuli spatnemu zdrojovemu dotazu
Venushja
Profil
No taMajkl578
co je jako tohle?
case'$db[id]':
Ńo tendle scp uz nemusis resit protoze ten co ja tedka resim je ten dolejc popsanej.a nebylo to CASE V CASE ale jenom CASE :-D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: