Autor Zpráva
vojtinec
Profil
Ahoj.
Php ještě pořádně nechápu, ale přesto prosím o pomoc. stáhl jsem script ankety. Anketu jsem includoval do divu v pravém panelu stránky. Problém je v tom, že když dáte hlas, tak výsledek se zobrazí na nové stránce samotný. Já chci aby se výsledek zobrazil přímo v tom divu. Poraďte prosím...

Tu to je
Díky za každou radu...
tiso
Profil
Po zahlasovaní miesto výpisu ankety presmerovať na stránku z ktorej si hlasoval
vojtinec
Profil
Zkouším, zkouším... ale asi jsem to nepochopil...změnil jsem tam odkaz, ale nevim, jestli správně...zmizly mi možnosti hlasování...
Andre
Profil
Jednoduché: Anketu dej do frame
vojtinec
Profil
nějak mi to nefičí...problém přetrvává
MilanKubik
Profil
zkontroluj si ten kod .... asi v někde v něm bude header:location a stránka ... nebo tak něco ;) ...
vojtinec
Profil
Je tam jediný odkaz a je to určitě ten, co to přesměruje ale když tam dám adresu te stranky, ze ktere halsuju, tak nejde hlasovat...
vojtinec
Profil
pro ukázku...


<?php
$souborip="anketa-ip.txt";                      //soubor s ip adresami hlasujících
$soubor="hlasuj.txt";                           //soubor s hlasy
$aktualni = $REMOTE_ADDR;                       //aktuální ip adresa
$otazka = "Jak se Vám líbil koncert v hospodě U Jozefa?";                      //Otázka
$odp = array("Zapařil(a) jsem...","Super poslech...","Moc nahlas...","Hrůza!!!");                 //Odpovědi
//Kontrola existence souborů
if (!file_exists($souborip))
 {
  err ($souborip);
  exit;
 }
if (!file_exists($soubor))
 {
  err ($soubor);
  exit;
 }
//Konec kontroly
//Otevření a načtení hlasů
$data = fopen($soubor, "r");
$cti = fread($data, filesize($soubor)+10);
fclose($data);
list($a, $b, $c, $d) = explode( "Đ", $cti);
//Hlasování
if (isset($odpoved))
 {
  if (zjistiip($souborip, $aktualni))
   {
    if ($odpoved == "a") {$a++;}
    elseif ($odpoved == "b") {$b++;}
    elseif ($odpoved == "c") {$c++;}
    elseif ($odpoved == "d") {$d++;}
   $zapsat = "$a" . "Đ" . "$b" . "Đ" . "$c" . "Đ" . "$d" . "Đ";
   $kam = fopen($soubor, "w");
   fwrite($kam, $zapsat);        //zapsání nového hlasu do souboru
   fclose($kam);
   $ipsoubor = fopen($souborip, "r");            //zapsání ip adresy odesílatele hlasu
   $data = fread($ipsoubor, filesize($souborip)+10);
   fclose($ipsoubor);
   $write = $data.$aktualni."Đ";
   $kam = fopen($souborip, "r+");
   fwrite($kam,$write);
   fclose($kam);
  }
 }
//Zobrazení výsledků
$celkem = $a+$b+$c+$d;
$lidi = $celkem;
 if ($celkem == 0)
  {
   $celkem = "1";
   $lidi="0";
  }
$pr = $celkem/100;
$a = number_format($a/$pr,1);
$b = number_format($b/$pr,1);
$c = number_format($c/$pr,1);
$d = number_format($d/$pr,1);
$pismeno = array ("a","b","c","d");
$procenta = array ("$a","$b","$c","$d");
$kolik = "4";
echo "<table border='0' cellpadding='0' cellspacing='0'>\n";
echo "<tr><td colspan='2' class='nadpis'>$otazka</td></tr>\n";
 for ($i=0; $i<$kolik ;$i++ )
  {
   if (zjistiip($souborip, $aktualni))
    {
     echo "<tr><td colspan='2' class='text'><a id='anketa' href=anketa.php?odpoved=$pismeno[$i]>$odp[$i]</a></td></tr>\n";
    }
     else
    {
     echo "<tr><td colspan='2' class='text' >$odp[$i]</td></tr>\n";
    }
   echo "<tr><td width='85px'><img src='prouzek.png' height='5px' width='".(($procenta[$i])/1.2)."px'></td><td class='text' width='10px'> $procenta[$i]%</td></tr>\n";
  }
echo "<tr><td colspan='2' class='nadpis'>Celkem hlasovalo: $lidi</td></tr></table>\n";
   //Funkce pro vypsání chyby
function err ($soubor)
 {
  echo "<font color=red><b>Chyba!</b></font><br>Nelze nalézt soubor <b>$soubor</b>!\n";
 }
//funkce pro zjištění ip adresy
function zjistiip($souborip, $ip)
 {
  $ipsoubor = fopen($souborip, "r");
  $data = fread($ipsoubor, filesize($souborip)+10);
  fclose($ipsoubor);
  $ipadresy = explode("Đ",$data);
   if (in_array($ip, $ipadresy))
    {
     return false;     //Pokud již bylo z dané ip adresy hlasováno
    }
   else
    {
     return true;     // pokud nebylo z dané ip hlasováno
    }
 } //konec funkce
        ?>
Andre
Profil
Chyba je ta že misto aby si hlas směroval na index.php?odpoved=a tak máš anketa.php?odpoved=a
vojtinec
Profil
Super...fičí to...díky moc...
vojtinec
Profil
Naskytl se nový problém. Co mám dát do toho odkazu, aby se zapsal výsledek(jako to dělá teď) a přitom tam tůstal na stránce stejný obsah?
Díky
Andre
Profil
Nějak takhle?

http://a-dobre.wz.cz/-.php?odpoved=a&stranka=<? echo $_GET["stranka"]; ?>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: