Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Routh Profil * |
#1 · Zasláno: 24. 10. 2008, 16:55:02
Dobrý den, než sjem se rozhodl založit nový článek, googlil jsem to celý den a hledal témata i tady, ale nikde jsem nepřišel na vyřešení mého problému. Na stránce data.php mám formulář o 1 textovém poli který odesílá zapsané data do data_zapis.php přesný kód viz. níže a potřeboval bych zjistit v čem je problém, nebo jestli to řeším uplně špatně. Ty zapasané data chci aby se zase v tom formuláři objevili i příště, prostě aby se to dalo editovat a měnit, děkuji za všechny nápady a rady.
data.php <html> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8"> <title>TEST DATABÁZE</title> </head> <body> <form action="data_zapis.php" method='POST'> <textarea name="text" cols="50" rows="30"></textarea> <input type="submit" value="Odeslat" name="sent"> </form> </body> </html> data_zapis.php <? include ('db.php'); if(IsSet($_POST['sent'])){ $text = isset($_POST['text'])?$db->escapeString($_POST['text']):''; } if($text==""){ echo "Nebyly vyplněny všechny údaje!"; } else{ $db->query("INSERT INTO sponzoring SET text='{$text}'"); echo "Text byl úspěšně přidán do databáze."; } ?> soubor připojovacích údajů db.php <? $db = mysql_connect("host","uzivatel","moje_tajné_heslo" ); mysql_select_db("databáze"); ?> |
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 24. 10. 2008, 17:43:35 · Upravil/a: Taps
Routh
zkus to takto mysql_query("insert into sponzoring values ('$text')"); set se používá při aktualizaci. A také je dobré používat mysql_error |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0