Autor Zpráva
rouger
Profil *
dobry den, potřeboval bych poradit. stahl jsem si
JKD (vyzaduje to netbeans)
EasyPHP (
do php.ini sem pridal
zend_extension_ts="c:/xdebug/php_xdebug-2.0.0rc3-5.2.1.dll"
xdebug.remote_enable=1 {podle navodu na netbeans.org}
)
php_xdebug-2.0.0rc3-5.2.1.dll ktery sem nahral do C:\xdebug
a netbeans ide 6.1 Early Access for PHP

-kdyz vytvorim project a ulozim ho do ...\EasyPHP1-8\www
tak z netbeans jde spustit a funguje to tak jak ma.. problem ale nastane kdyz kliknu na debug.. v tom pripade se
mi netbeans pripojuje na xdebug a nic se nedeje (waiting for connections netbeans-xdebug) a po rucnim zruseni debugu mi vypise hlasku
ze se po dobu xx sec program nemohl pripojit k xdebug.. nevite cim by to mohlo byt ? dekuji
CZFilip
Profil *
Tohle přesně mi to dělá taky :) Řešení jsem zatim nenašel
vafliik
Profil *
Zdravím.

Možná to bude znít jako hloupý dotaz, ale provádíte úpravy v tom správném php.ini? Například u populárního XAMPPu se stává, že uživatelé upravují php.ini v adresáři xampp\php\php.ini

Když ale spustíte phpinfo(), tak na řádce Loaded configuration file vidíte defaultně hodnotu xampp\apache\bin\php.ini ,
čili to je to pravé ini k provedení změn a pak vámi uvedený postup měl fungovat.

Ještě pozor, pravděpodobně vám po odkomentování a úpravě hodnot o xdebugu začne padat Apache. Je potřeba napřed zakomentovat veškeré údaje o Zend optimizeru. Nějak se tihle dva nemůžou snést :)

Doufám, že to pomůže
lth
Profil
to vafliik

spatny php.ini soubor. to bylo presne ono :o)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: