Autor Zpráva
Watchick
Profil
Zdravím,
mám jednoduchý form...

a zpracující kód:
$promena = nl2br($_POST['text']);
echo $promena;


Proč když zadám do políčka "text"
ahoj
odentrováno
odentrováno


tak proč se mi to nenahradí za <br /> ??

jak to lze udělat?
nightfish
Profil
tak proč se mi to nenahradí za <br /> ??
a za co se ti to nahradí?
Watchick
Profil
no nenahradi mi to zanic... ve zdrojaku je to proste tak, ze se to "odentrovalo"
http://travian.damak.cz/tips.php?menu=1
Watchick
Profil
Nebo je na to jina funkce? Já měl pocit, že když se v textaree odentruje tak se to pomocí nl2br převede na <br /> ne?
BetaCam
Profil
Watchick
Já měl pocit, že když se v textaree odentruje tak se to pomocí nl2br převede na <br /> ne?

Ano je tomu tak.
Watchick
Profil
tak já to nechápu... už mi to zase jde.... no nic... kařdopdně díky :D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0