Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ychtyl Profil |
#1 · Zasláno: 7. 11. 2008, 21:22:25
zdar, poměrně dlouho jsem používal PHP přes CGI a teď na novém PC jsem to nainstaloval jako modul a zaboha to nejede. Mam Visty. V monitoru Apache se mi dole píše PHP 5.2.6, i v logu to vypadá, že je PHP zapnuté: "Apache/2.2.10 (Win32) PHP/5.2.6 configured -- resuming normal operations". PHP.ini zkopírované do adresáře Windows. Přesto když zkusim zobrazit nějakou PHP stránku, nezobrazí se nic, jen ve zdrojaku je kompletni php skript. Už nevím, co s tím :(
|
||
Měsíček Profil |
#2 · Zasláno: 7. 11. 2008, 21:30:41 · Upravil/a: Měsíček
Co se týče httpd.conf:
#################################### # Nastavení přípon "index" stránky # #################################### <IfModule dir_module> DirectoryIndex autoindex.php index.php index.php3 index.php4 index.php5 index.html index.htm index.aspx index.asp index.py </IfModule> #################################### # Nastavení modulu "PHP" # #################################### LoadModule php5_module C:/Server/!Programy!/PHP/php5apache2_2.dll PHPIniDir C:/Server/!Programy!/PHP Osobně tipuji, že to bude chtít to PHPIniDir |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
ychtyl Profil |
#3 · Zasláno: 11. 11. 2008, 22:05:00
PHPIniDir tam opravdu nemám, ale kdžy to tam přidám, tak se nechce Apache vubec spustit
|
||
ychtyl Profil |
#4 · Zasláno: 11. 11. 2008, 22:13:15
tak jsem to tam dal takto:
PHPIniDir "c:\Program Files\PHP" a Apache se spustil, ale stejne to zas nefunguje, nezpracovává to php skripty |
||
Mike8748 Profil |
#5 · Zasláno: 11. 11. 2008, 22:43:58
ychtyl
a nebude problem v zapisu <? misto <?php ? a jinak, pokud mas visty, tak radim apache, php i mysql nainstalovat mimo slozku program files, kvuli opravneni pristupu do ty slozky |
||
ychtyl Profil |
#6 · Zasláno: 12. 11. 2008, 00:01:27
mike trefils to, je to tím <?php
dá se s tím něco dělat, aby to fungovalo i s <? |
||
Tomasds Profil |
#7 · Zasláno: 12. 11. 2008, 00:04:32
ychtyl
<? prostě funguje skoro všude, <?php všude. Máš důvod to nepoužít? |
||
bohyn Profil |
Kratke tagy povolis pres short_open_tag = On
php.ini ; Allow the <? tag. Otherwise, only <?php and <script> tags are recognized. ; NOTE: Using short tags should be avoided when developing applications or ; libraries that are meant for redistribution, or deployment on PHP ; servers which are not under your control, because short tags may not ; be supported on the target server. For portable, redistributable code, ; be sure not to use short tags. short_open_tag = On |
||
ychtyl Profil |
#9 · Zasláno: 12. 11. 2008, 08:38:10
dík. mám důvod to nepoužít, protože mám hotové rozsáhlé weby a všude je jen <?
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
0