Autor Zpráva
alteaffe
Profil *
Zdravim ucim se v template power ale furt mi nejde do hlavy jak udelam sablonu v sablone
pac mam hlavni sablonu v ni mam Hlavicku, MENU , Obsah, Patu .
oni to maj udelany takto :
$tpl = new TemplatePower( "./hlavnisablona.tpl" );
$tpl->prepare();
$tpl->assign( "obsah", "nejaky obsah" ); 

Problem ale je ze obsah se mi bude mnenit kazdej obsah bude ale obsohovat svoji sablonu , bude to nekolik php souboru (obsah1.php , obsah2.php) , a nejde mi porad do hlavy jak to mam narvat do toho vypisu.
zkousel jsem i ty dalsi jejich funkce

assign
assignGlobal
assignInclude
getOutputContent
getVarValue
gotoBlock
newBlock
prepare
printToScreen
serializedBase
showUnAssigned

ale porad nechapu jak dosadim mnenici obsah , leda ze celou stranku (obsah1.php )bych napsal jako funkci
a pak napsal tohle $tpl->assign( "obsah", obsah_jedna() );
to by fungovalo ,ale neni to ono.

Nikde nemaj treba priklad udelanejch tech stranek , abych se inspiroval a pochopil jak to funguje

muj starej system sablonovani mam udelanej takto :

function open_theme() {
ob_start();
require(dirname(__FILE__) . '/' . 'theme/index.html');
$return = ob_get_contents();
ob_end_clean();
return $return;
}


function opentable() {
	if(!$read = open_theme()) {
	echo "<center><b>Chyba - Nelze zobrazit vzhled</b></center>";
	} else {
	$read = explode("{OBSAH}", $read);  // obsah
	$read = $read['0'];
	$read = str_replace("{HEADER}", "ABCD", $read);
	echo $read;
	}
}

function closetable() {
	if(!$read = open_theme()) {
	echo "<center><b>Chyba - Nelze zobrazit vzhled</b></center>";
	} else {
	$read = explode("{OBSAH}", $read);
	$read = $read['1'];
	$read = str_replace("{FOOTER}", "ABCD", $read);
	echo $read;
	
	}
}


toto ma treba jmeno sablona.php
a pak mam dalsi soubor treba obsah1.php
v nem mam

<?php
require(dirname(__FILE__) . '/' . '/theme.php');
opentable();
php cody blalala..... 
echo "vypis vsechno do obsahu";
}
closetable();
?>    


tedy zavola funkci opentable NAHRADI VSECHNO
$read = explode("{OBSAH}", $read);  // obsah

a strci to do obsahu.
Ale ma to svoje mouchy .
Tak jsem myslel ze bych mohl zkusit to template power , jenze ho vubec nechapu .
Prosim poradte mi

Diky moc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: