Autor Zpráva
AnneLee
Profil *
Ahoj, potřebovala bych poradit s regulárními výrazy v php.

Potřebuji z nějaké webovky vyfiltrovat pouze tabulku s hodnotama. Uvádím příklad.

$nacteni = file_get_contents("http://www.neco.cz/");

Obsah je:

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>testovací stránka</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
<IMG SRC="hotel.jpg" WIDTH=400 HEIGHT=274>
<H1>Hotel u lesa</H1>

Ceník:

<TABLE BORDER=1>
<TR><TH>Typ pokoje:<TD>Základní cena<TD>Zvýhodněná cena

<TR><TH>Jednolůžkový pokoj<TH>1000<TH>700
<TR><TH>Dvoulůžkový pokoj<TD>1300<TD>1000
<TR><TH>Čtyřlůžkový pokoj<TD>1700<TD>1400

</TABLE>


Nebojte si říct o lepší ceny.
</BODY>
</HTML>



Jak mohu z této stránky odmazat vše, krom dat z tabulky? Regulární výraz bych si napsala sama, ale neumím to provázat s php. Moc Vám děkuji.


Ana
alteaffe
Profil *
str_replace("co vyfiltrovat","cim nahradit","text v vyfiltrovani");
fajzen
Profil
$start= strpos($nasteni, "<TABLE BORDER=1>");
$stop= strpos($nacteni, "</TABLE>") + 8;

$tabulka= substr($nacteni, $start, $stop - $start);


bude to ale fungovat iba ak je v danom subore iba jedna tabulka
BetaCam
Profil
AnneLee

$string = file_get_contents('http://www.neco.cz/');
preg_match('/<table (.[^>]*)>(.*)<\/table>/is',$string, $matches);
var_dump($matches);


Pokud ti stačí obsah tabulky i se značkami.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: