Autor Zpráva
Budul
Profil *
Nevíte jak lze nastavit session.save_path jinak než konfigurací php.ini ? Nemám totiž k php.ini přístup. Díky
T3RMiX
Profil
Já doufám že nijak, jinak by během chvíle byl na serveru neuvěřitelnej zmatek když by si je každej ukládal kam chtěl...
Budul
Profil *
Proměnná $_SESSION[''] je globální pole, kam lze ukládat spoustu proměnných. Nevíte ale někdo, jestli by se do ní dala uložit nějakým způsobem proměnná typu pole?
llook
Profil
Ad session.save_path: Lze nastavit funkcí session_save_path();
Ad pole: Myslím, že by to mělo jít, ale není nic snadnějšího, než to vyzkoušet. Příště si prosím pro nové dotazy zakládej nové téma.

read the fantastic manual - http://cz.php.net/manual/cs/function.session-save-path.php
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.