Autor Zpráva
tomas3333
Profil
Zdravim,
mam niekolko suborov, ktore obsahuju rovnake premenne s inymi hodnotami, ja ich potrebujem dat do pola.
Ako riesenie ma napadlo prejst ich cyklom, includnut a vlozit do pola, ale neviem, ci je to uplne koser riesenie. Ci sa nejak neda otvorit subor, vybrat premenne, zatvorit subor. Alebo to je jedno? dakujem.
Měsíček
Profil
fc .. file() a explode() by nestačila?
tomas3333
Profil
nevim, ci by to uz nebolo lepsie rovno includnut ako to cele nahrat do pola, potom explodovat aby som dostal kluc a hodnotu a potom to hadzat do vysledneho pola.
ked to includnem tak to davam do pola rovno
tiso
Profil
tomas3333 - záleží na tom čo tie include súbory ešte obsahujú... Príklad by nebol?
tomas3333
Profil
nic, len premenne, ktore potrebujem dostat - je to nastavenie pluginu.
include je jednoduche a funguje, len neviem, ci je uplne koser includovat napr. 30 suborov a dostavat z nich hodnoty, ci sa to neda nejak "lepsie"
Měsíček
Profil
A ták .. je to košer, možná by to chtělo ještě nějáký autoload ;-)
tiso
Profil
tomas3333 - je nejaký dôvod prečo to nie je v jednom súbore a rovno ako pole ktoré z toho skladáš?
tomas3333
Profil
bude ti stacit, ak ti poviem, ze je?
tiso
Profil
tomas3333 nebude... Ak to musia byť PHP súbory s premennými, tak ich spracuj v cykle:
foreach($files as $val){
   include $val;
  $output_array[]=$var_from_file;//alebo nieco podobne
}

Ak to nemusí byť PHP súbor, tak pouvažuj nad INI súbormi, ktoré spracuješ pomocou funkcie parse_ini_file()
tomas3333
Profil
vdaka, nemusi to byt php, na to ini sa pozriem, vlastne na nieco take sa tu pytam od zaciatku

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: