Autor Zpráva
petanCert
Profil *
Hojte,

chtěl bych na svůj blog hodit list s měsíci kdy někdo neco přidal na blog. Takovy archiv zprav.

ARCHIV:
Listopad
Zari
Srpen

Datum je ulozen v DB jako timestamp, nezkoušel tohle už někdo?
Je nějaky sql dotaz jak vytahnout data z DB?

Diky
keeehi
Profil
tak to rozděl v PHP pomocí substr (případně jinak např.: explode) a pak ze switche vybereš 01 -> leden ,... nebo by to šlo vybírat i z pole
$x = array("leden","únor",...);
$x[$y];

$y je to co dostaneš ze substr
djlj
Profil
Funkce DATE_FORMAT v MySQL.
Leo
Profil
"Datum je ulozen v DB jako timestamp"

Duvod? Leo

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: