Autor Zpráva
WertriK
Profil *
Ahoj všichny,
potřeboval bych od vás poradit. Mám nějakou chybu v scriptu, ale bohužel nemohu dojít na to kde na jakou.
Nevím jestli se to stává jenom mě na psiscu nebo i více lidem, začal jsem předělávat jeden webík do mysql. A jak tomu už bývá nějaká ta chybka se mi tam občas vloudí - přičemž se mi nevypíše vůbec nic. Prostě jen prázdná obrazovka a nic se nestane. Po delším bádání jsem zjistil že mi tam přebývá jedna složená závorka. Takže když se mi tam někdy potom zase objevila prázdná obrazovka šel jsem hned po závorkách a bylo po problému jenže teď mi to taky nic nepíše a závorky jsem procházel již několikrát a žádnou chybu tam nevidím.
V mySQl se moc nevyznám tak možná bude chyba v nějaké otázce. Byl bych rád kdyby jste se na to podívali na napsali mi co tam je za chybu, já už jsem z toho jelen..

THX


<?
error_reporting("E_ALL");

if ($action == "categori") {

$spojeni = MySQL_Connect("$db_server","$db_user_name","$db_user_pass");

if (!$spojeni) {

echo "Nepodařilo se navázat spojení.\n";

} else {

MySQL_Select_DB("$db_db");

@$vysledek_kat = MySQL_Query("DELETE FROM kategorie WHERE id = '$categori'");
@$vysledek_krouz = MySQL_Query("DELETE FROM krouzky WHERE kategorie_id = '$categori'");


$cesta = "krouzky_img/$categori";

$adresar = OpenDir($cesta);
$soubor = Array();
while ($zaznam = ReadDir($adresar)) {
if (is_file("$cesta/$zaznam")) {
$soubor[] = $zaznam;
}
}
CloseDir($adresar);
Sort($soubor);

$pocet_souboru = count($soubor);

if ($pocet_souboru => 1) {
$obrazek_cislo = 0;
while ($obrazek = $soubor[$obrazek_cislo]) {

unlink("$cesta/$obrazek");

$obrazek_cislo++;
}
}
if (rmdir("$cesta")) {
echo "Složka pro obrázky byla smazána.";
}


if (!$vysledek_kat) {
echo "Chyba MySQL!";
} ELSE {

echo "Kategorie byla smazána!<br>";

}
mysql_close();
}

}
?>
WertriK
Profil *
omg zapoměl jsem změnit titulek.....
fimmos
Profil
když objevuješ chyby, tak proč dávat před toto @$vysledek_kat = MySQL_Query("DELETE FROM kategorie WHERE id = '$categori'"); ten zavináč, to se dává, až to dáváš to ostrého provozu a stehně se mi to zdá takovy moc nepěkny, zkus tam oddělat ty zavináče, třeba $vysledek_kat = MySQL_Query("DELETE FROM kategorie WHERE id = '$categori'") or die ("chyba:".$mysql_error()); třeba ti to nějak pomůže.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.