Autor Zpráva
cert
Profil
Mam dotaz potreboval bych misto :
mysql_query("CREATE TABLE neco($prvni varchar(50),$druhy varchar(50) ...");
tento zpusob je na tvrdo a potreboval bych dynamicky ve smes to same ale generovane:

function neco_mysql() {
$zacatek = "CREATE TABLE neco$b("
for ($a=0;$a<=40;$a++) {
if ($a<=0) { echo "$zacatek";}
echo "Nazev$a varchar(50),";
if ($a==40) {echo ")";}}}

mysql_query("neco_mysql");
.....
normalnim zpusobem to funguje ale potrebuji to udelat tak aby precetl soubor a podle tagu vlozil samotny tag jako znacku ve vytvarene tabulce , nikoliv jako obsah tabulky toto co jsem sem hodil ma jen navest jak to myslim bohuzel nevim jak bych to do te funkce hodil aby to mohlo pracovat samozrejmne ze vytvorena tabulka je kontrolovana a kdyz existuje je tento prikaz vyloucen a k neco je pridano dalsi cislo.
Diky moc cert
Kaifman
Profil
Myslím že by bylo lepší data ukladat do stromový struktury nez mit miliony tabulek. Koukni sem http://interval.cz/clanek.asp?article=3801
cert
Profil
No koukal jsem na to ale potrebuji aby se z urciteho souboru v sade prevedlo vse pomoci for jde pouze o jedinou tabulku z ktere pak vznikne nekolik stranek plus aktualizace a popripade uplne smazani , ale uz jsem nasel zpusob jak to provest i s kontrolou ale diky za pomoc vyzkousim i strom.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0