Autor Zpráva
Pavlis
Profil *
Ahoj,
mám problém s uploadrem.
Mám stejný kód na dvou webech, přičemž každý je u jiného webhostingu.

http://www.wwwtvorba.net/uploader.php

http://www.obrazky-srdicek.cz/uploader.php


na wwwtvorba.net se script vykoná a obrázek nahraje do souboru, na obrazky-srdicek.cz nikoliv. Zajímalo by mě zda to je webhostingem nebo čím to může být. Kód je opravdu stejný.

Děkuji

PS: nerad někomu kazím jméno, ale obrazky-srdicek.cz mam u gigaserver.cz a jejich technická pomoc mi už 48 hodin nepíše. Další problém je u registrace, která sice funguje, registrace se zapíše do mysql databáze, ale už se nejde přihlásit, prostě to nic neudělá.
Majkl578
Profil
co sem dat php kod abychom mohli urcit spravne pricinu?
muj tip je vyple register_globals nebo stare php.
Pavlis
Profil *
register_globals je opravdu vypnuté
Pavlis
Profil *
Tak jsem si tam zavolal aby mi to zapli :) předem říkám, že telefon zvonil asi 30 sekund a pak se příjemným hlasem ozval nějaký řidič. Takže můj názor na gigaserver.cz je velmi záporný.
Majkl578
Profil
Pavlis
dulezitost, zda je register_globals zaple nebo vyple, je pouze pokud je script napsany tak, ze je pouziva napisto _POST a _GET promennych.
dej sem script, mrknu na to ;)
Pavlis
Profil *
Jelikož tak řeším i registraci a přihlášení, počkám si na úpravu webhostingu :) I tak děkuji Majkl578
nemám zkušenost s registr_globals, jelikož zatím u webhostingu jsem to měl vždy zaplé.

Ahoj
Pavlis
Profil *
Ha už to změnili, vcelku rychle :) takže už to jde

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: