21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Pavel C
Profil *
Zdravím všechny, rád bych se zeptal na jednu věc. Mám následující zdroják, který má nahrávat fotky, proč mi nahrává pouze gif a jpg ne? Na XP mi to vždy v pořádku fungovalo, ale na Vistě najednou zjišťuji problém.
Prosím o help, celkem to spěchá. Díky moc. P

<?php
$budemezobrazovat=true;

if (isset($_FILES['fupload']))

{

print "název: ". $_FILES['fupload']['name'] ."<br>";

print "velikost: ". $_FILES['fupload']['size'] ." bajtů<br>";

print "dočasné umístění: ".$_FILES['fupload']['tmp_name'] ."<br>";

print "typ: ". $_FILES['fupload']['type'] ."<br>";

print "chyba: ". $_FILES['fupload']['error'] ."<br>";

if (($_FILES['fupload']['type'] == "image/pjpeg") or ($_FILES['fupload']['type'] == "image/png") or ($_FILES['fupload']['type'] == "image/gif"))

{
echo "jsem tu";
$nazev_souboru = $_FILES['fupload']['tmp_name'];
$cil = "obrazky/".$_FILES['fupload']['name'];
move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil)
or die ("Přenesený soubor nelze zkopírovat");
$size = getImageSize($cil);
$html_img_str = "<p><img width=\"$size[0]\" height=\"$size[1]\" ";
$html_img_str .= "src=\"$cil\" alt=\"přenesený obrázek\"></p>";
print $html_img_str;
$budemezobrazovat=false;
echo '<br> <a href="index.php">nahrát další soubor</a>';
}
else
{
echo "Soubor není v požadovaném formátu. Povolené jsou obrázky ve formátu *.png, *.jpg, *.gif ";
}
}
if($budemezobrazovat)
{
?>
<form enctype="multipart/form-data" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>" method="post">
<p>
<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="256000">
<input type="file" name="fupload" style="width: 500px;"><br>
<input type="submit" value="Odeslat soubor">
</p>
</form>
<?php

}
echo "<br>";
echo "<br>";
echo "$cil";
?>
igamenir
Profil
if (($_FILES['fupload']['type'] == "image/pjpeg") ...
Pavel C
Profil *
díky

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0