Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Creation Profil |
#1 · Zasláno: 16. 12. 2008, 20:05:19
Zdravim,
spravil som si kontaktny formular, vsetko funguje, ale ked ho odoslem na mail mi pride s chybnou diakritikou. "ľščťžýáíé" napise takto: ľščťžýáĂĂ©. Predtym som takyto problem nemal. Neviete ako to vyriesit. Vdaka. |
||
Měsíček Profil |
#2 · Zasláno: 16. 12. 2008, 20:06:09
Kódování souboru a připojit správné hlavičky s kódováním, řeší se to tu co týden ..
|
||
Alphard Profil |
FAQ na první pohled je to složité, ale vysvětlení můžete přeskočit, funkce nakopírovat a přečíst poslední dva řádky, jak to použít :-)
|
||
GreenMan Profil |
#4 · Zasláno: 16. 12. 2008, 20:26:50
Creation
Ak to nemas tak ja som to opravyl tymto <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> </head> |
||
Měsíček Profil |
#5 · Zasláno: 16. 12. 2008, 20:28:25
To s tím nemá nic společného, zelený muži.
|
||
GreenMan Profil |
#6 · Zasláno: 16. 12. 2008, 21:35:27
Měsíček
Tak potom mam zvlastne PHP kody mne to opravylo ked som to robyl ale ja pridavam aj veci čo si ani neuvedomim tak neviem. |
||
kvitko Profil |
#7 · Zasláno: 18. 12. 2008, 10:46:09
Jo, já to také řeším, protože ono to také závisí nejen na nastaveném k=odování v hlaviččce, ale také na tom, jak má uživatel nastaveno kodování ve svým prohlížeči a jaký mo OS. Je to bohužel zoufalý. Pořídil jsem si několik dalších počítačů, na jednom mám anglické wokna XP s počeštělým Firefoxem a nastavenou češtinou. Na druhým mám česká wokna XP s anglickým IE a nastavenou češtinou. Pak mám japonský wokna NT s IE, kde měním japonštinu, češtinu a ruštinu a pak ještě mám 4. počítač MAC OS.... Ale vyladit abych vždy dostal z formuláře to co jsem tam napsal z nějakého tohoto počítače... to se mi ještě nepovedlo. Prostě spousta češtin ukazuje na českou chaotičnost.... to už je holt ta česká cesta... takové to české řešení všeho. Nechápu, proč musí být tolik počítačových českýcyh kodování.
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
0