| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Tomasekkk Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 12. 2008, 21:19:17
Zdravím Vás, načítá se mi na webu tento array: Array
( [code] => 0 [message] => OK ) xmlrpcresp Object ( [val] => xmlrpcval Object ( [me] => Array ( [struct] => Array ( [status] => xmlrpcval Object ( [me] => Array ( [int] => 415 ) [mytype] => 1 [_php_class] => ) potřeboval bych nějakým způsobem načíst proměnou [int], zkoušel jsem co jsem mohl, ale bohužel bez výsledku, dá se prosím nějak načítat? Popř. máte návrh na to, jakým způsobem proměnou [int] načíst? Děkuji |
||
| Měsíček Profil |
#2 · Zasláno: 18. 12. 2008, 21:20:49
Pomocí foreach.
|
||
| Tomasekkk Profil * |
#3 · Zasláno: 18. 12. 2008, 21:25:00
Měsíček
No já dal tento array treba do promene $nacti a udelal $nacti[int], ale bohuzel bez vysledku :-( Foreach by mi opakoval zaznamy ne? Ja to mam jako jeden zaznam ... |
||
| Měsíček Profil |
#4 · Zasláno: 18. 12. 2008, 21:31:28
"Foreach by mi opakoval zaznamy ne? Ja to mam jako jeden zaznam ..."
Jo máš pravdu, tady je k ničemu. Mohl by jsi dát prosím sem celý kód? |
||
| Tomasekkk Profil * |
#5 · Zasláno: 18. 12. 2008, 21:33:51
Měsíček
$nacti = Array ( [code] => 0 [message] => OK ) xmlrpcresp Object ( [val] => xmlrpcval Object ( [me] => Array ( [struct] => Array ( [status] => xmlrpcval Object ( [me] => Array ( [int] => 415 ) [mytype] => 1 [_php_class] => ) ; pokud dám echo $nacti["message"]; tak ten mi vypíše OK, ale zbytek bohužel ... |
||
| Tomasekkk Profil * |
#6 · Zasláno: 18. 12. 2008, 21:43:55
Měsíček
Tak se omlouvám, plácám blbosti, jak začíná xmlrpcresp Object tak ten uz v array není, takže bych potřeboval z tohoto získat onu promenou [int], takze vlastne v array neni, ale asi si myslim, ze by to nemel byt problem, ne? |
||
| Majkl578 Profil |
#7 · Zasláno: 18. 12. 2008, 22:03:33 · Upravil/a: Majkl578
a udelal $nacti[int], ale bohuzel bez vysledku :-(
divis se kdyz je to prasarna jak hrom? uvozovkami uzavreny klic pole je kde? nikde, je pouzito jen pretypovani int (tim chci naznacit, ze chybi uvozovky) a udelal $nacti['int'] |
||
| Tomasekkk Profil * |
#8 · Zasláno: 18. 12. 2008, 22:16:48
Majkl578
Je to prasárna, ale bohužel tak mi to chodí načtené z jednoho serveru jako výsledek, bohužel využívají ten první array co funguje tak, že když je OK by to OK mělo být, ale v tom klíči [int] je chybový stav, který je rozhodující, ale na to asi nemyslí :-( Proto jsem si říkal, že zkusím napsat takto, zatím jsem to udělal přes strpos($nacti,"[int] => 200"), protoze zatim opravdu nevim jak tu hodnotu nacitat. |
||
| Majkl578 Profil |
#9 · Zasláno: 18. 12. 2008, 22:44:21
jo tobe prichazi ten kod hotovy z jineho webu... aha, jsem netusil...
tak pres regulerni vyraz? |
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0