Autor Zpráva
Ferda
Profil *
Cauky,
Mam vytvoreny formular pro vkladani novinek do databaze Mysql a nasledne zobrazeni. Ted bych to chtel vylepsit jako je to tady na diskuzy, aby si uzivatel mohl zmenit text(barvu, podtrzeni atd.), Vycetl jsem ze se to dela javascriptem ale ten bohuzel moc neovladam.. Mohl by mi prosim nekdo poradit jako no, nejaky priklad. pls.
Tady mam kod na ten formular a kdyby mi nekdo mohl ukazat jak to propojit s tim javasciptem aby se mi to odeslalo celo do Mysql

Váš vzkaz:<br><textarea rows="6" name="clanek" cols="40"><?php if (isSet($_POST['clanek'])) echo $_POST['clanek'];?></textarea><br>

Dekuji
Jan Tvrdík
Profil
Ferda
Existuje velmi mnoho řešení.
1. Můžeš si napsat všechno sám - ideální, pokud jsi skrytý génius s nadbytkem času.
2. Použít BBCode (jako zde)
3. Použít WYSIWYG editor - např. TinyMCE
4. Použít Texy! volitelně s Texylou
5. Povolit rovnou HTML tagy
Ferda
Profil *
No asi bych chtel pouzit ten BBcode ale nikde jsem nansel ukazku nebo priklad jak na to. Mohl by me nekdo trochu navezt?
keeehi
Profil
koukni sem a zkus to upravit k obrazu svému

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0