Autor Zpráva
SwimX
Profil
Mám script

 <?php
      if ($_POST['pass'] == "admin")
        header("location:form.php");
?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <title></title>
  </head>
  <body>
  <form action="index.php" method="post">
    <input type="password" name="pass">
    <input type="submit" value="OK">    
  </form>
<?php
  if(!empty($_POST['pass']) && $_POST['pass'] != "admin")
        echo "<br><span style=\"color: red;\">Špatné heslo</span>";
?>
  </body>
</html>


Na serveru wz, kde testuji - to funguje, kamarádovi na localu (kde má Apache) to funguje
Mě ne - používám Xampp
spadne to s:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Program Files\xampp\htdocs\www\diskuse\index.php:1) in C:\Program Files\xampp\htdocs\www\diskuse\index.php on line 3
Casero
Profil
SwimX
Snad pomůže, když za header(....ukončíš skript -> exit; nebo ho nech zemřít přikazem die
SwimX
Profil
Casero
takle?
 <?php
      if ($_POST['pass'] == "admin"){
        header("location:form.php");
      exit;
      }
?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <title></title>
  </head>
  <body>
  <form action="index.php" method="post">
    <input type="password" name="pass">
    <input type="submit" value="OK">    
  </form>
<?php
  if(!empty($_POST['pass']) && $_POST['pass'] != "admin")
        echo "<br><span style=\"color: red;\">Špatné heslo</span>";
?>
  </body>
</html>


NIC
Aesir
Profil
Spíš bych se zajímal o to, co je před odesláním hlaviček fcí header (BOM?), než poté. Ale určitě je dobré poznamenat, že po volání fce header se zbytek kódu normálně vykoná.
SwimX
Profil
Našel sem na netu návod:
http://cs.wikibooks.org/wiki/PHP_prakticky/Přesměrování
kde mají hlavičku až někde v půlce stránky. myslel jsem že header musí být dřív něž nějakej výpis.. ?
ale ani ten script z návodu na mym localhostu nefunguje, na wz jo :(
Jan Tvrdík
Profil
ani ten script z návodu na mym localhostu nefunguje
Holt nevěř všem návodům - je to tam špatně.

OT: Není zde někdo trochu slohař, aby ten návod přepsal?
SwimX
Profil
Jan Tvrdík
Dobrá, nebudu tedy věřit návodu.
Proč nefunguje to moje? když ostatním jo?
Jan Tvrdík
Profil
SwimX
Poradím ti malý trik. Vytvoř nový soubor. Do něj zkopíruj ten kód. Přepiš ním stavájící. A mělo by to fungovat.
Patolog
Profil *
alebo sa to da vyriesit pomocou funkcii
ob_start(); 
//blok prikazov
 ob_end_flush();
, ktore vymazu vyrovnavaciu pamat
Lamiška
Profil *
Nebo si tam dej přesměrování pomocí Javascriptu...
SwimX
Profil
Patolog
Díky, po čtvrt roce už sem ani nevěděl, že jsem todle téma založil. ob_start a end flush nyní už znám.

Lamiška
a když si ho někdo vypne? :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: