Autor Zpráva
BramBurky
Profil *
Dobrý den, rád bych se zeptal zdali neví někdo neví co s touto chybou? Stránky jsou umístěny na servru FORPSI.COM.
Warning: move_uploaded_file(): open_basedir restriction in effect. File(/obrazky/velky/97-10.jpg) is not within the allowed path(s): (D:\www\pes\orel_jednotartynecz;D:\tmp;.) in D:\www\pes\orel_jednotartynecz\www\admin\scripts\prom2\editace-textu.p hp on line 278

BTW: Myslím si, že si můj "script myslí", že stránky jsou umístěny na disku C:, a ne D:.
Jan Tvrdík
BramBurky
Máš špatně napsanou cestu. Zkus použít
./obrazky/velky/97-10.jpg
BramBurky
Profil *
Teď to vypsako toto:
Warning: move_uploaded_file(./obrazky/velky/97-12.jpg): failed to open stream: No such file or directory in D:\www\pes\orel_jednotartynecz\www\admin\scripts\prom2\editace-textu.p hp on line 277

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move 'd:\tmp\php781.tmp' to './obrazky/velky/97-12.jpg' in D:\www\pes\orel_jednotartynecz\www\admin\scripts\prom2\editace-textu.p hp on line 277
Jan Tvrdík
BramBurky
Já fakt nevím, jakou máš adresářovou strukturu. Prostě nastav správnou cestu a bude to fungovat.
BramBurky
Profil *
Je problém, že na localhostu mě to fungovalo a na webovém servru z neznámého důvodu ne :-(.
Jan Tvrdík
BramBurky
Webový server má ze zcela logického hlediska jiné cesty.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0