« 1 2
Autor Zpráva
Venushja
Profil
radas
To je uz jeho minus :-D ja to chci takhle a kamosoj to je jedno :-D
bohyn
Profil
radas
Kdyz bude mit vypnute cookies tak session nepojede taky.
Venushja
Profil
bohyn
Nepochopil si co sem se snazil rict.
Nepochopil ale chapu jak to myslis jako to co jsi me naplsa do cookie.php jsem skusil fungovalo to ale v tom scriptu kam to mam napsat ? protoze tam else mam akrod kdyz je nespravne heslo

Edit : Promin za tu nechapavost s cookies pracuju teprv 2 nebo 3 dny...
bohyn
Profil
Venushja
Kamkoliv do stranky muses vlozit:
if(isset($_COOKIE['login'])) {
  echo "Prihlasen jako: ".$_COOKE['login'];
}

Pokud je uzivatel prihlasen vypise se jako co je prihlasen. Jina moznost je:
echo isset($_COOKIE['login']) ? "Prihlasen jako: ".$_COOKIE['login'] : "Neprihlasen";

To vypise jestli je uzivatel prihlasen (a jako co) nebo neprihlasen.
Venushja
Profil
bohyn
Vlozeno a nefunguje to :-( furt to samy nic se po prihlaseni neukaze
Venushja
Profil
bohyn
Takze jsem skusil neco
k tomudle jsem prihodil else
if(isset($_COOKIE['login'])) {
echo "Prihlasen jako: ".$_COOKE['login'];
}else{echo"nejde to";}
A co se nestalo ono to nejde :-( a kdyz dam refresh stranky tak se tam nci neukaze proste nevim co s tim..
bohyn
Profil
$_COOKIE['login']
Venushja
Profil
bohyn
Promin ale nechapu :-( me uz to hlava nebere jak skousim co skousim tak mi to po nalognuti ukaze prohlasuji 10 sec klikni sem a pak kdy se obnovi tak se tam nic a nic neukaze
tady mam cast toho scriptu kde to mam vlozerny a vubec nevim co s tim
  if(mysql_num_rows($bb) == 1) {
    MySQL_Query("UPDATE `users` SET `lastlog` = '".$datum."' WHERE `login` ='".$_POST['login']."'");
    SetCookie ("ucet", "$login");
    echo"<html><head>
    <meta http-equiv='refresh' content='10'></head>Přihlašuji!<br>
      Pokud se vám stránka neobnoví do 10 sekund klikněte<br> <a href='index.php'>sem</a><br>";

  }
  // chybne zadane heslo nebo uzivatelske jmeno
  else {
    echo "<span style='color:red'>Chybny login nebo heslo</span>";
  }
//prihlasen
if(isset($_COOKIE['login'])) {
  echo "Prihlasen jako: ".$_COOKE['login'];
}else{echo" Nejde to";}
}
// neprihlaseny
elseif(!isset($_COOKIE['ucet'])) {?>
  <form method="post">
  Login : <input type="text" name="login" class="input">
  Heslo : <input type="password" name="passwd"><br><br>
  <input type="submit" value="Přihlásit">
  </form>
<? } ?>

Muzes mi rposim ten scp upravit tak aby to fungovalo?Prosim
Venushja
Profil
Tak uz nic diky za pomoc ja uz to vyresil dal jsem else za ten formular a funguje to :-) KOnecne moje trapeni zkoncilo a tobe bohyn
Mockrat diky za pomoct :-)
Edit: Ale 1 problem tady je neukaze se kdo je prihlasen Ukaze se tam Prihlasen : a tady se neukaze nic :-(
bohyn
Profil
Venushja
Je tam preklep, mistlo COOKE dej COOKIE, u toho Prihlasen jako.
Venushja
Profil
bohyn
Superrrrrrr uz to funguje...:-)
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: