Autor Zpráva
mglaedr
Profil *
je nějáký php script, který bych mohl použít jako ftp? Že bych nemusel vždycky zapínat total comander, abych si uložil nějáký soubor na stránky, ale že bych si třeba najel na www.mojestranka.cz/ftp.php, tu bych měl samozřejmně zaheslovanou a když bych se přihlásil, mohl bych ukládat soubory. Je to možné v php nebo javascriptu?
tiso
Je, takéto webftp majú aj hostingy.
mglaedr
Profil *
ale ja bych to chtěl mít na vlastní stránce. nechce se mi vždycky klikat 2 hodiny než se proklikam k ftp klientovi
tiso
mglaedr - a? Odpovedal som ti že také skripty existujú.
mglaedr
Profil *
:D a mohl bys mi prosim ukazat kde? nemuzu to najit. hledal jsem na intervalu, jakpsatuwebu, googlu atd.
Měsíček
http://autoindex.sourceforge.net/
mglaedr
Profil *
a jak se to pouziva? nejsem zrovna odbornik
mglaedr
Profil *
jsem myslel ze tam jenom dam nejaky kod a bude to. ne ze budu mit 20 dalsich souboru
Měsíček
Já taky ne, ale takové věci si musíš zjišťovat sám, nejsme tu od toho, aby jsme tě učili základy práce se soubory a nápovědou.
mglaedr
Profil *
no tak nic no. :) dekuju aspon za to zes mi ukazal kde to je. nejak uz to udelam. pls delete
tiso
mglaedr - mohol.
mglaedr
Profil *
diky ale pokud nemas jednodussi script nez mi napsal mesicnik tak uz to asi nepotrebuju ale i tak. ukaz lepsi script
tiso
mglaedr - mohol, čiže nemusím, tak si to rozkazovanie môžeš strčiť niekam.
Medvídek
http://webftp.profitux.cz/ - mužeš se přihlásit na jakýkoliv FTP :)
Měsíček
A otázka bezpečnosti údajů Medvídku? :o)
bohyn
mglaedr
S web FTP je vzdy slozitejsi prace nez s klasickym FTP klientem. Jestli pokazde 2 hodiny klikas nez najdes total commandera, tak je problem jinde...
mglaedr
Profil *
:D:D:D:D
Nox
Souhlasím, práce s web ftp mi připadá hodně krkolomná
Pokud používáš Firefox, můžeš si instalovat addon FireFTP a budeš to mít podobné jako webftp (resp. přijde mi to lepší)
Když ne tak stejně - prostě si hoď na plochu ikonu nějakého ftp manažera (používám SmartFTP, ale nemusí být, TC stačí),
"proklikávání" bude trvat 2 vteřiny a máš to

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0