Autor Zpráva
Joe
Profil *
Stastny novy rok vsetkym.

Mal by som taky dotaz, ako sa da pouzit flashove video ako link na inu stranku?

Myslim skript.

Dik
Casper
Profil
Pokud vím, tohle se dělá přímo v zdrojáku flashového souboru (potažmo videa) pomocí
on (release) {
	getURL("xxx.php", "frame");
}

(u buttonu, třeba i neviditelného)
v php nevím jestli to lze, pravděpodobně ne.
Joe
Profil *
Viac nazorov????

Chcel by som pouzit flash reklamu a ta cela reklama by mala byt odkaz na inu stranku.
zacekjakub
Profil *
Flash neovládám, ale imho bych to řešil přímo ve flashi a ne na stránce, ne?
Joe
Profil *
Na tvorbu flashu pouzivam corel R.A.V.E 2, kedze bol v baliku s corelom.
Nemam ani tusenie, ako to tam urobit.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: