Autor Zpráva
hynek
Profil
Zdravím.
Prosím o pomoc!
Byl by někdo ochotný až tak, že by mi napsal kompletní kód na smazání uživatelů z databáze? Nevím si vubec rady.
Že by mi to ukázalo všechny uživatele v databázi, já bych si tam někoho zaškrtnul (checkbox jako ve formuláři) a dole by bylo tlačítko smazat a to by ho smazalo z databáze..
Prosím :)

Kdyžtak mi třeba napište na ICQ 314-122-271
děkuji =)
panther
Profil
hynek
Nevím si vubec rady.
ale trochu snad jo. Zkus něco sám a přijď s kódem a konkrétním problémem.

Kdyžtak mi třeba napište na ICQ 314-122-271
na ICQ ti nikdo psát nebude, vyřeš problém tady na diskusi.
hynek
Profil
No takhle. Mně už jeden kámoš pomohl ale jen trochu. Dal do toho Pager.class.....
A píše to tam chybu. Stačilo by mi kdyby mi někdo dal pryč z toho kódu to pager.class a dal tam normální stránkování.
Pošlu sem ten kód...

<form action="" method="post" name="form">
<h1>Registrovaní uživatelé</h1>
<table align="left" cellpadding="2" cellspacing="2">
<tr><td align="left"><b>Nick; jméno; přijmení; web</b></td><td align="left"><b>Datum registrace</b></td><td><input type=checkbox name="master_box" title="Označit všechny" onclick="javascript:check_uncheck()"></tr>
';

require_once('Pager.class.php');
//vytvoreni objektu, jako parametry konstruktoru se 
//predavaji SQL dotaz a parametr URL, ktery bude pager
//pouzivat pro odkazy na dalsi stranky
$pager = new Pager("SELECT id_uzivatele,uziv_jmeno,jmeno,prijmeni,web,DATE_FORMAT(`datum_registrace`,'%d.%m.%Y') AS `datum_registrace` FROM uzivatele ORDER BY id_uzivatele", 'strana');
$pager->PageSize = 10;
$pager->PagerAlign = "center";
//ziska z databaze pozadovanou cast vysledkove sady
$pager->DataBind();

//postupne ziskavani jednotlivych zaznamu z vysledkove sady
$x = 1;
while ($obj = $pager->GetOne())
{
echo '
<tr';if($x%2==0){echo ' style="background:#eeeeee;"';}echo'><td align="left">'.$obj->uziv_jmeno.','.$obj->jmeno.','.$obj->prijmeni.','.$obj->web.'</td>
<td align="center">'.$obj->datum_registrace.'</td>
<td><input type="checkbox" name="smazat[]" value="'.$obj->id_uzivatele.'"></td></tr>';
$x++;
}
echo'<tr><td colspan="3"><input type="submit" name="smazat_submit" value="Smazat vybrané uživately"></td></tr>
<tr><td colspan="3">';
//nastaveni modu Default - vypisuje odkazy na vsechny stranky
$prevNextMode = new PrevNextPagerMode();
$prevNextMode->PrevCssClass = "prev";
$prevNextMode->PrevPageText = "";
$prevNextMode->NextCssClass = "next";
$prevNextMode->NextPageText = "";

$pager->AddPagerMode($prevNextMode);
$defMode = new DefaultPagerMode();
$pager->AddPagerMode($defMode);
$pager->DrawPager();
echo'</td></tr></table></form>';
if(isset($_POST['smazat_submit']))
{
$vyber = @implode(',',$_POST['smazat']);
MYSQL_QUERY("DELETE FROM uzivatele WHERE id_uzivatele in(".$vyber.")") or die(mysql_error());
header("location:".$PHP_SELF);
}
}
else{echo 'Nemáte adminská práva a proto máte zakázaný přístup na tuto stránku.';}
?>
<p><a class="zpet" href="hlavni.php">Zpět</a></p>
<?php
include_once('zahrnout/pata.html');
?>
<script type="text/javascript">
function check_uncheck() {
        var frm = document.form;
        for (var i=0;i<frm.elements.length;i++) {
                var elmnt = frm.elements[i];
                if (elmnt.type=='checkbox') {
                        if(frm.master_box.checked == true){ elmnt.checked=false; }
            else{ elmnt.checked=true; }
                }
        }
        if(frm.master_box.checked == true){ frm.master_box.checked = false; }
    else{ frm.master_box.checked = true; }
}
}
</script>>
hynek
Profil
poradí mi prosím někdo jak tam vyměnit to stránkování? =(
hynek
Profil
Zdravim.. Chtěl bych navázat ne téma co jsem vytvořil odpoledne..
Ale poslal jsem tam uplně celý kód což nebylo třeba..
takže:
require_once('Pager.class.php');
//vytvoreni objektu, jako parametry konstruktoru se 
//predavaji SQL dotaz a parametr URL, ktery bude pager
//pouzivat pro odkazy na dalsi stranky
$pager = new Pager("SELECT id_uzivatele,uziv_jmeno,jmeno,prijmeni,web,DATE_FORMAT(`datum_registrace`,'%d.%m.%Y') AS `datum_registrace` FROM uzivatele ORDER BY id_uzivatele", 'strana');
$pager->PageSize = 10;
$pager->PagerAlign = "center";
//ziska z databaze pozadovanou cast vysledkove sady
$pager->DataBind();

//postupne ziskavani jednotlivych zaznamu z vysledkove sady
$x = 1;
while ($obj = $pager->GetOne())
{
echo '
<tr';if($x%2==0){echo ' style="background:#eeeeee;"';}echo'><td align="left">'.$obj->uziv_jmeno.','.$obj->jmeno.','.$obj->prijmeni.','.$obj->web.'</td>
<td align="center">'.$obj->datum_registrace.'</td>
<td><input type="checkbox" name="smazat[]" value="'.$obj->id_uzivatele.'"></td></tr>';
$x++;
}
echo'<tr><td colspan="3"><input type="submit" name="smazat_submit" value="Smazat vybrané uživately"></td></tr>
<tr><td colspan="3">';
//nastaveni modu Default - vypisuje odkazy na vsechny stranky
$prevNextMode = new PrevNextPagerMode();
$prevNextMode->PrevCssClass = "prev";
$prevNextMode->PrevPageText = "";
$prevNextMode->NextCssClass = "next";
$prevNextMode->NextPageText = "";

$pager->AddPagerMode($prevNextMode);
$defMode = new DefaultPagerMode();
$pager->AddPagerMode($defMode);
$pager->DrawPager();
echo'</td></tr></table></form>';
if(isset($_POST['smazat_submit']))
{
$vyber = @implode(',',$_POST['smazat']);
MYSQL_QUERY("DELETE FROM uzivatele WHERE id_uzivatele in(".$vyber.")") or die(mysql_error());
header("location:".$PHP_SELF);
}


Prosím o pomoc, aby mi z toho někdo moc ochotný odstranil Pager.class a vložil normální stránkování..
A aby tam zustala funkce mazání označených uživatelů
prosím moc.. děkuji =)

Moderátor DoubleThink: Nezakládej prosím nová témata pro řešení stejného problému.
hynek
Profil
pager.class hlasí tyhle chyby:

hynek
Profil
tohle je řádek 33 kde to hlásí chybu
$pager = ne$pager = new Pager("SELECT id_uzivatele,uziv_jmeno,jmeno,prijmeni,web,DATE_FORMAT(`datum_registrace`,'%d.%m.%Y') AS `datum_registrace` FROM uzivatele ORDER BY id_uzivatele", 'strana');
Majkl578
Profil
mas chybu v te tride na radku 10 a pote nemuze byt vytvorena jeji instance.
hynek
Profil
řádek 10 v pager.class.php

  public $SelectCommand; 
hynek
Profil
ted to hlásí chybu na řádku 43
Parse error: parse error, expecting `T_OLD_FUNCTION' or `T_FUNCTION' or `T_VAR' or `'}'' in /3w/wz.cz/h/hynais-web/Pager.class.php on line 43

řádek 43 je:

private $targetedPage = 1;


všechny public se předělaly na var a nezloběj..
nemá se na něco třeba předělat i private??
hynek
Profil
tak private se taky předělává na var... a ted to prozměnu hlásí chybu na 44

public function get_TargetedPage() { return $targetedPage; }
Majkl578
Profil
u function to jen smaz, u promennych zamen za var.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: