Autor Zpráva
hynek
Profil
Zdravim.. Mam v diskuzi stránkování že to dělá čísla stránek.. Ale já bych chtěl aby tam byl odkaz jen
starších 20 příspěvků..
tady je kód:
echo "Stránky: ";
$pocet=mysql_num_rows($objekt_vysledku) or die (mysql_error());
$stranky=$pocet/20+1;
$stav=1;
echo mysql_error();
for($i=1;$i<=$stranky;$i++) {
    if($od==$stav){echo "<b>";}
    
    echo "<font size='3'><b><a class='odkaz' href='kniha-navstev-register.php?&amp;odkaz=vzkazy&amp;od=$stav'>$i</a></b></font>&nbsp;";
    if($od==$stav){echo "</b>";}
    $stav=$stav+20;
    }
    echo mysql_error();


Poradíte mi jak to vyměnit?

PHP moc neovládám.. =)
Majkl578
Profil
echo "Stránky: ";
$pocet=mysql_num_rows($objekt_vysledku) or die (mysql_error());
$stranky=$pocet/20+1;
echo "<font size='3'><b><a class='odkaz' href='kniha-navstev-register.php?&amp;odkaz=vzkazy&amp;od=" . ($od+20) . "'>Další</a></b></font>&nbsp;";

?
hynek
Profil
Majkl578

A když budu na tý další stránce bude i odkaz na druhou stranu? jakože na 20 novějších?
hynek
Profil
Nebo takhle... Ještě jak udělám aby na tý stránce od=+20 bylo předchozí a tam by bylo to od 0.. a na tý základní stránce od 0 by nebylo to předchozí?
Majkl578
Profil
ok, ja myslel ze jen dopredu.

co takto:
echo "Stránky: ";
$pocet=mysql_num_rows($objekt_vysledku) or die (mysql_error());
$stranky=$pocet/20+1;

if($pocet > $od+20) {
echo "<font size='3'><b><a class='odkaz' href='kniha-navstev-register.php?&amp;odkaz=vzkazy&amp;od=" . ($od+20) . "'>Další</a></b></font>&nbsp;";
}
if($od-20 > 0) {
echo "<font size='3'><b><a class='odkaz' href='kniha-navstev-register.php?&amp;odkaz=vzkazy&amp;od=" . ($od-20) . "'>Další</a></b></font>&nbsp;";
}

Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.