Autor Zpráva
pito
Profil
Zdravim,

Mam losovaci soutez kde se tipuje 5 cisel z 40.Uzivatel naklika 5 cisel mam to pres checkbox a pote to odesle.Ale kdyz to odeslu tak se objevi v db jen jedno cislo to ktere jsem klikl posledni.Ja potrebuji aby se mi objevilo vsechnych pet cisel.

mam to takhle:

<td align="right">1<input type="checkbox" name="tip" value="1">&nbsp;</td>
 <td align="right">2<input type="checkbox" name="tip" value="2">&nbsp;</td>
 <td align="right">3<input type="checkbox" name="tip" value="3">&nbsp;</td>
 <td align="right">4<input type="checkbox" name="tip" value="4">&nbsp;</td>

....... atd


Anebo mam takhle ale pise to v db misto cisla Array
<td align="right">1<input type="checkbox" name="tip[]" value="1">&nbsp;</td>
 <td align="right">2<input type="checkbox" name="tip[]" value="2">&nbsp;</td>
 <td align="right">3<input type="checkbox" name="tip[]" value="3">&nbsp;</td>
 <td align="right">4<input type="checkbox" name="tip[]" value="4">&nbsp;</td>
Medvídek
Profil
mohl si pokračovat klidně zde http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=9&topic=87564 .
pito
Profil
promin
pito
Profil
Prosim poradte mi nekdo
nightfish
Profil
Anebo mam takhle ale pise to v db misto cisla Array
zřejmě proto, že víc hodnot se obvykle ukládá do pole...
jednotlivé položky si pak může vypsat třeba pomocí
foreach ($_POST['tip'] as $v) echo $v."<br>";
pito
Profil
takhle ale pise mi to chybu

<?php
ob_start();               // cachujeme vystup
  if(isset($_POST['sent'])){      // pokud byl odeslan formular pokracuj timto
    $login=trim($_POST['login']);
    $tip=foreach ($_POST['tip'] as $v) echo $v."<br>";
pito
Profil
proc mi nikdo nechce poradit

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: