Autor Zpráva
lunchmeat
Profil
Cau vsichni, muzete mi poradit neco malo k formularum? Mam formular kde je mozne vypinit jmeno, prijmeni, oznacit checkbox a napsat nejakou poznamku. Odeslu vlozene udaje na dalsi stranku kde je skrip co tyto udaje zpracuje a vypise....no a ted jsem si uvedomil ze jsem neco vyplnil spatne a chci udaje opravit tak klasicky stisknu tlacitko zpet o stranku a chci aby tam zustaly mnou vyplnene udaje abych je nemusel vyplnovat vsechny. Jde to resit nejak jednoduse nebo se to musi resit slozite pres databazi??? Diky za odpoved.
ninja
Profil
lunchmeat: pokud tlacitkem zpet je mysleno tlacitko prohlizece, tak obsah formulare je take v rezii prohlizece. Chytre automaticky doplni naposled vyplnene udaje, ty hloupe nechaji pole prazdne, pripadne vyhodi hlasku o opetovnem odeslani dat.

Chovani take ovlivnuje zaslana hlavicka stranky s formularem, respektive moznost a doba platnosti stranky v cache prohlizece.
zvěřiňák
Profil *
Dá se to vyřešit tím, že nebudeš odesílat formulář hned, ale nejdřív bude "náhled před odesláním" a potom si můžeš zvolit "zpět a opravit" nebo "odeslat". Docela pěkně je to popsaný na linuxsoftu. Použil jsem to na svých stránkách a funguje to dobře.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: