Autor Zpráva
davef6
Profil
Dobrý den, mám skript, který pokud nic nepřečte, tak nahlásí mp3 jako nefunkční, problém je v tom že to nahlašuje každou. Může na to někdo mrknout:)

<?
//error_reporting(0);
require "../config.php";
if (!isset($_GET['od']))
  $od = 1;
else
  $od = $_GET['od'];
$nahodnyq = mysql_query("SELECT ID, soubor, interpret, skladba FROM `mp3` order by cas LIMIT $od, 1") or die (mysql_error());
$od += 1;
$nahodnyf = mysql_fetch_row($nahodnyq);
$id = $nahodnyf[0];
$soubor = $nahodnyf[1];
$interpret = $nahodnyf[2];
$skladba = $nahodnyf[3];
//error_reporting(0);
set_time_limit(1800);
ini_set('memory_limit', '64M');
//error_reporting(E_ALL);
//echo "<strong>Initializing...</strong><br>";
echo '<META HTTP-EQUIV="content-type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-2" />';

      
$myFile = $input;
$fh = fopen($myFile, 'r');
$theData = fread($fh, 3);
fclose($fh);
if(empty($theData))
{
    mysql_query("update mp3 set pocet_nahl = '2' where ID='$id'");
}
echo "$interpret - $skladba - $id";   

?>
<meta http-equiv="refresh" content="0;url=repairer.php?od=<?php echo $od; ?>">
davef6
Profil
vyřešeno
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.