Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
loleklel2 Profil * |
dobry den, potreboval bych poradit s mym formularem,
kdyz mi prijde email, tak je v kolonce od koho je napsano "ze@ehosting.cz", proste mi chodi emaily a maji adresu serveru na kterem mam webhosting. potreboval bych aby tam byl napsany email od cloveka ktery formular vyplnuje. mohl byste mi nekdo pomoci, s php neumim, nize je uvedeny kod pro muj formular <?php if (IsSet($_POST["ok"])) { $komu="muj@email.cz"; $predmet="Objednávka"; $odkial="Z moji stranky"; $telo="přesný název výrobku: ". $_POST["firma"]. "\n"; $telo.="Počet kusů: ". $_POST["pocet"]. "\n"; $telo.="Zaplatím přes bankovní převod: ". $_POST["prevod"] . "\n"; $telo.="Chtěl bych poslat set na dobírku: ". $_POST["dobirka"] . "\n" . "\n"; $telo.="Jméno: ". $_POST["stranky"] . "\n"; $telo.="Příjmení: ". $_POST["email"] . "\n"; $telo.="Ulice: ". $_POST["objednavka"] . "\n"; $telo.="Směrovací číslo: ". $_POST["psc"] . "\n"; $telo.="Město: ". $_POST["mesto"] . "\n"; $telo.="E-mail: ". $_POST["mail"] . "\n"; $telo.="Tel.: ". $_POST["tel"] . "\n"; $telo.="Fax: ". $_POST["fax"]; $hlavicky="Content-Type: text/plain; charset=windows-1250\r\n"; $hlavicky.="From: $odkial"; if (mail($komu,$predmet,$telo,$hlavicky)) echo "Děkujeme vám. Vaše objednávka byla úspěšně odeslána k zpracování.<br><br>"; else echo "Zprávu se nepodařilo odeslat."; } ?> |
||
DomiX Profil |
#2 · Zasláno: 5. 1. 2009, 00:58:07
Zkus
$odkial="Z moji stranky"; za $odkial="Z moji stranky <mujmail@domena.cz>"; |
||
Medvídek Profil |
#3 · Zasláno: 5. 1. 2009, 01:02:19 · Upravil/a: Medvídek
<?php $Name = "Da Duder"; //senders name $email = "email@adress.com"; //senders e-mail adress $recipient = "PersonWhoGetsIt@emailadress.com"; //recipient $mail_body = "The text for the mail..."; //mail body $subject = "Subject for reviever"; //subject $header = "From: ". $Name . " <" . $email . ">\r\n"; //optional headerfields mail($recipient, $subject, $mail_body, $header); //mail command :) ?> |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0