Autor Zpráva
sh00ter
Profil
zdravim,
mam takovej problem,
potreboval bych udelat script, kerej pokud bude prima adresa na soubor napr.
http://example.com/soubor.zip
a nebude existovat session, tak by vyhodil nakou chybu, a pokud bude existovat tak by to normalne stah, bude to delany jednak pres nejakou funkci aby to url videt nebylo, ale chtel bych to osetrit i takle

diky za rady
Medvídek
Profil
CO třeba z adresy http://example.com/soubor.zip podstrkávat adresu http://example.com/s.php?soubor=soubor.zip a tam zjistit, zda-li je SESSION, pak nastavit hlavičku pro stažení souboru.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: