Autor Zpráva
ttom
Profil *
Ahoj mám na stránkách tenhle kód:

<div id="obsah">
<?php
$stranka = IsSet($_GET['stranka']) ? $_GET['stranka'] : "data/prvni2";
$soubor=$stranka.".php";
if(file_exists($soubor)) include $soubor;
else echo "stránka nenalezena"
?>
</div>
<div id="toplist">
<a href="http://www.toplist.cz/" target="center"><img
src="http://toplist.cz/count.asp?id=852505" alt="TOPlist" border="0"></a>
</div>

ale když se podívám na zdroják když už to je na netu tak se tam zobrazuje toto:

<div id="obsah">
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>
<head>
<link rel="stylesheet" href="styl.css" type="text/css" />
<title>Gastro-FM</title>
</head>
<body>
<table style="margin-left: 220px;">
<tr>
<td width="330"><a href="http://www.hponline.cz/Asp/DescrView.asp?IDAView=584504566514485573&NNZ=a5x9222"><img alt="akce_lisa" src="data/image/vestavne_delonghi.jpg" width="600" border="none"/></a></td>
</tr>
</table>
<img alt="baner" src="data/image/dolni_baner.jpg" width="900" border="none" class="obr">
<a href="http://www.zaveseno.cz/" target="center"><img src="data/image/zaveseno.gif" height="60" width="468" border="0" class="baner"></a>
</body>
</html>

</div>

jsem z toho jakože jelen.. nevíte čím by to mohlo být? Protože takhle mi to neprojde přes validátor
Bubák
Profil
div id="obsah"

To bys snad měl mít v BODY. Prostě do DIVu includuješ HTML stránku.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: