Autor Zpráva
Pan X
Profil
Zdravím všechny diskutéry.

Chtěl bych se zeptat. Existuje nějaký způsob jak "includovat" web aniž by se musel zobrazit.

Zkrátka potřebuji po kliknutí na jeden odkaz includovat web, na který ten odkaz vede,ale nezobrazit ho potřebuji ho jen na 1 sekundu otevřít a pak zase zavřít.

Ale nevím jak to provést aby se to nezobrazovalo.

Předem díky

Pan X
Alphard
Profil
třeba načíst pomocí file_get_contents()
Pan X
Profil
Alphard

To jsem zkoušel, ale já potřebuje aby scripty které na tom "includovaném" webu jsou proběhli. Prostě aby se ewb jakoby načetl, ale nezobrazil
imploder
Profil
Pan X
Když načteš soubor z jiného serveru pomocí file_get_contents(), tak se všechny skripty v něm provedou a tvůj skript načte jenom výsledek.
blaaablaaa
Profil
Pan X
pokud chcs pouze zavolat nejaky skript , tak co treba curl?
DoubleThink
Profil *
Když načteš soubor z jiného serveru pomocí file_get_contents(), tak se všechny skripty v něm provedou a tvůj skript načte jenom výsledek.
V rámci úspor bych volil spíš get_headers, pokud není potřeba stahovat výstup.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: