Autor Zpráva
mersi
Profil
Chcem sa spytat, ako vymazat obrazok z disku pomocou PHP samozrejme za predpokladov ze mam na to nast. atributy

som si myslel ze na to sluzi funkcia
imagedestroy( )

ale to bol asi omyl

row['img'] = '../images/plagaty/img012.jpg';
kedze na
imagedestroy( $row['img'] )
mi vypisuje takuto chybu:

Warning: imagedestroy(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\xampp\htdocs\uhricka\admin\delete.php on line 18


poradite mi niekto...prosim
Majkl578
Profil
unlink(adresa);
peta
Profil
mersi
'Som si myslel ze na to sluzi funkcia ...'
cz.php.net/imagedestroy
A najdi si, co presne ta funkce dela, a jake jsou pro ni priklady.

Kdyz chces precovat s obrazkem, tak si obrazek nactes do pameti ze souboru, nakreslis kolecko, zmensis rozmery, ulozis do souboru a destroy pamet uvolni. Prace se soubory je uplne neco jineho, viz
cz.php.net/file

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: