Autor Zpráva
vinklarek
Profil
Omlouvám se že zakládám nové téma, ale jsem tu nový. Nechal jsem si udělat nový web ale programator si hraje na mrtvého brouka a tak potřebuji vyřešit problém=chybu s hledáním na mém webu - vlevo nahoře na www.vinklarek.cz když hledám tak dojde k chybě:

Warning: fopen(inc/goods/Akumulátory.xml) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /data/web/virtuals/vinklarek.cz/www/inc/functions.inc on line 115

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /data/web/virtuals/vinklarek.cz/www/inc/functions.inc on line 115

atd. ..........................


V souboru functions.inc na 115 řádku je:

$ff = fopen($filename, "w");fclose($ff);

Díky za pomoc. S. Vinklárek
ninja
Profil
je spatna cesta k XML souborum s daty o produktech.

kdyz uz mate vravo hledani pomoci Googlu, mozna to vlastni rovnou dejte pryc. Beztak nebude tak kvalitni jako Google.
vinklarek
Profil
1. to vlastní hledání neumím korektně odstranit - jsem skoro úplný laik ........ rozpadne se mi layout atd...
2. a ta špatná cesta ....... no když se dívám do ftp, tak žádné soubory xml nemám. Data jsem např. v souboru "akumulatory.dat" - pro mně bude problém nastavit správnou cestu apod ...... :-((
SV
vinklarek
Profil
Jestli je chybka tady (115. řádek jsem vyznačil tučně):



function ReadGoods($category)
{ // BEGIN function ReadGoods
global $parser, $goods;
$goods = Array();
$parser=xml_parser_create("UTF-8");
xml_parser_set_option($parser, XML_OPTION_TARGET_ENCODING, "UTF-8");
xml_set_element_handler($parser, "obsluhapocatecnihotagu", "obsluhakoncovehotagu");
xml_set_character_data_handler($parser, "znaky");
$filename = "inc/goods/$category.xml";
if (!file_exists($filename) || filesize($filename)==0) {
$ff = fopen($filename, "w");fclose($ff);
return Array();
} else {
$ff = fopen($filename, "r");
while ($d = fread($ff, filesize($filename))) xml_parse($parser, $d, false);
fclose($ff);
return $goods;
}
} // END function ReadGoods

tak ji asi nenajdu - jsem prostě laik .....
vinklarek
Profil
Zjistil jsem že složka "goods" na ftp neexistuje - viz 113 řádek:

$filename = "inc/goods/$category.xml";

Že by to byla chyba ??? Nebo se složka virtuálně vytvoří sama ???

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0