Autor Zpráva
_CyBeR_
Profil
Takze mam taky problem.
Potreboval by som nieco ako reffer system ale taky ze ked mi clovek kt. je na webe regnuty klikne na web tak mu prida bod. za pristup-1bod. no neviem ako by sa to dalo spravit:) vie mi s tym niekto pomoct
Dakujem.
Medvídek
Profil
Urcite by to slo resit pres DB. Mel by si u kazdyho uzivatele sloupec body, a kdyz by uzivatel klil, tak by se vykonalo:
 $vysledek=mysql_query("UPDATE uzivatele SET body = body + 1 WHERE id_uz = '$id_uzivatele' ");
Hitman
Profil
Muzes to udelat pres db. Ke kazdemu registrovanemu uzivateli pridas sloupec body a potom po kliknuti pridas bod.

Edit: Pozdě.
grimword
Profil
teoreticky by to slo i ukladanim dat do souboru, v kazdem pripade se musis naucit alespon zakladni veci o PHP (k tomu co potrebujes, ti bohate postaci 3 denni studium)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: