Autor Zpráva
frantisek
Profil *
Ahoj potreboval bych poradit jakou podminku pouzit pri vypisu z databaze, kdyz chci udelat takovy mensi katalog zbozi, ktery pak budu moci serazovat, podle data, nebo vypsat pouze nejakou kategorii atd.
Ted to mam tak ze se mi vypisi vsechny polozky serazene podle id. a pak tam mam ruzne odkazy, treba vypis pouze jedne kategorie a resim to tak ze odkaz odkaze na novy soubor kde mam novy vypis podle zvolene kategorie. Takto mi to prijde ale dost slozite a musel bych mit treba 10 souboru podle druhu.
Nevite jak no pripadne nekde nejaky navod ktery by mi to osvetlil dekuji.
tiso
Profil
frantisek
1. order by stlpec_s_datumom
2. where category=$category_id
frantisek
Profil *
$category_id a v tady te promene bych mel mit co?
Takto vypisuji ted:
<?php

define ("ROWS", 10);
$vysledek_down = mysql_query("select count(*) as pocet from download");
list($celkem) = mysql_fetch_array($vysledek_down);
{
if (!isset($_GET["od"])) $od=1; else $od=$_GET["od"];
$vysledek_down=mysql_query("select * from download limit ".($od-1).", ".ROWS);

}
while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($vysledek_down))
...

?>
To je ten vypis vseho a pak tam mam odkaz <a href="download_upgrade.php" class="odkaz_vyber"> a ten me prsmeruje na novou stranku kde mam:
<?php

define ("ROWS", 10);
$vysledek_down = mysql_query("select count(*) as pocet from download WHERE d_kategorie = 'upgrade'");
list($celkem) = mysql_fetch_array($vysledek_down);
{
if (!isset($_GET["od"])) $od=1; else $od=$_GET["od"];
$vysledek_down=mysql_query("select * from download WHERE d_kategorie = 'upgrade' limit ".($od-1).", ".ROWS);

}
?>
A to bych chtel mit v jednom souboru...
frantisek
Profil *
Prosim muze mi to nekdo osvetlit trosku priblizneji?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0