Autor Zpráva
Mi24v
Profil
Zdravím, vím že ych to měl vložit do vlákna jak něco udělat, ale tam mi nebyl nikdo schopný odpovědět, tak to zkouším zde, tak se nezlobte....

Potřeboval bych udělat co nejefektivněji tuto věc.

Mám například 4 checkboxy a ty budou zaškrknuty v závislosti na databázi.

Mám checkboxy:

1. parametr
2. parametr
3. parametr
4. parametr

V databázi budu mít uložen jen 1. a 4.. A teď bych potřeboval, aby po vypsání z databáze byl zaškrklý checkbox 1. a 4.

Napadá vás něco??? Díky za odpovědi....
igamenir
Profil
mohl bys více specifikovat "jak" máš uložené "1. a 4." v databázi?
keeehi
Profil
<?php
$dotaz = "SELECT sl1,sl2,sl3,sl4 FROM tabulka WHERE id=xxx;";
$vysledek = mysql_fetch_row(mysql_query($dotaz, $link));
 ?>

<input type="checkbox" <?php if($vysledek[0]<>"")echo"checked"?>>
<input type="checkbox" <?php if($vysledek[1]<>"")echo"checked"?>>
<input type="checkbox" <?php if($vysledek[2]<>"")echo"checked"?>>
<input type="checkbox" <?php if($vysledek[3]<>"")echo"checked"?>>


jistě toto není nejlepší řešení (přidání více sloupců) ale momentálně mě nic lepšího nenapadá
Mi24v
Profil
Já jsem trouba... Jo to by šlo.... Díky moc....

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0