Autor Zpráva
arnold
Profil *
Ahoj mam odkaz na soubor ktery mi ma provezt vymazani tabulky a nasledne obnoveni, ale tabulka se mi nevymaze. Muze mi nekdo poradit:
odkaz:

$smazat = "smazat_vse.php?smazat=yes";
<a href="smazat_vse.php?smazat=yes" onclick="return (confirm('Potvzením vymažete veškeré soubory!')) ? true : false;">Vymaž všeschny soubory</a>


Soubor smazat_vse:

<?php
include "config.php";
Mysql_Query("DROP TABLE IF EXISTS 'download'");

Mysql_Query("CREATE TABLE IF NOT EXISTS 'zbozi' (
                            `id` INT( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY ,
                            `popis` TEXT NOT NULL ,
                            `soubor` BLOB NOT NULL ,
                            `kategorie` VARCHAR( 20 ) NOT NULL 
                            ) ENGINE = innodb;
                            ");

$host  = $_SERVER['HTTP_HOST'];
$uri   = rtrim(dirname($_SERVER['PHP_SELF']), '/\\');
$extra = 'download.php';
header("Location: http://$host$uri/$extra");
exit; 
?>
igamenir
Profil
arnold
...provezt vymazani tabulky a nasledne obnoveni...
předpokládám, že by se mělo mazat a vytvářet stejná tabulka. Ty ale mažeš download a vytváříš zboží. Proč?
blob
Profil *
co takhle nevytvářet tabulku "zboží", ale tabulku "download"??
blob
Profil *
sakra, pozdě :)
arnold
Profil *
Pardon to jsem jenom chybne nakopiroval, ale tabulku mam download a tu chci smazat a i tu samou vytvorit, problem je v tom ze mi tu tabulku ten prikaz nevymaze
blob
Profil *
teď si nejsem jistej, ale zkus tohle:
Mysql_Query("DROP TABLE IF EXISTS 'download'");



nahradit tímhle:

Mysql_Query("DROP TABLE IF EXISTS download");

arnold
Profil *
Jo super to bylo ono, diky.
blob
Profil *
rádo se stalo :)
ninja
Profil
arnold: proc tabulku mazete a nasledne znovu tvorite? Nechcete ve skutecnosti ji pouze vyprazdnit (TRUNCATE)?
bohyn
Profil
Nechcete ve skutecnosti ji pouze vyprazdnit (TRUNCATE)?
TRUNCATE udela to same co DROP TABLE + CREATE TABLE, jen neni teba davat dva dotazy a lamat si hlavu se strukturou. Proste vyprazdneni se dela "DELETE FROM tabulka". Jinak souhlasim ze pokud nemeni strukturu tak je lepsi pouzit TRENCATE.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: