Autor Zpráva
Alastor_Kopal
Profil *
Co je špatně na konstrukci

<html>
<head>

<body bgcolor="red">
</head>
<body>
<?php if ($_GET ["login"] == 'ahoj' ["heslo"] == '4642') {echo 'Heslo je 2';}
elseif ($_GET ["login"] == 'ahovj' ["heslo"] == '46287') {echo 'Heslo je 2';}
elseif ($_GET ["login"] == 'ahogj' ["heslo"] == '44526') {echo 'Heslo je 2';}
elseif ($_GET ["login"] == 'ahofj' ["heslo"] == '46248') {echo 'Heslo je 2';}
elseif ($_GET ["login"] == 'ahocj' ["heslo"] == '44826') {echo 'Heslo je 2';}
elseif ($_GET ["login"] == 'ahosj' ["heslo"] == '4546') {echo 'Heslo je 2';}
elseif ($_GET ["login"] == 'adhoj' ["heslo"] == '4206') {echo 'Heslo je 2';}
elseif ($_GET ["login"] == 'ahoej' ["heslo"] == '46548') {echo 'Heslo je 2';}
<form>
    <font color="#ffffff">Zadej Jméno:&nbsp;</font> <input type="text" name="login" />
<form>
    <font color="#ffffff">Zadej heslo:&nbsp;</font> <input type="password" name="heslo" /> <input type="submit" value="Přihlásit" />
</form>';}
?>
</body>
</html>
Alastor_Kopal
Profil *
<html>
<head>

<body bgcolor="red">
</head>
<body>
<?php if ($_GET ["login"] == 'ahoj' ["heslo"] == '4642') {echo 'Heslo je 2';}
elseif ($_GET ["login"] == 'ahovj' ["heslo"] == '46287') {echo 'Heslo je 2';}
elseif ($_GET ["login"] == 'ahogj' ["heslo"] == '44526') {echo 'Heslo je 2';}
elseif ($_GET ["login"] == 'ahofj' ["heslo"] == '46248') {echo 'Heslo je 2';}
elseif ($_GET ["login"] == 'ahocj' ["heslo"] == '44826') {echo 'Heslo je 2';}
elseif ($_GET ["login"] == 'ahosj' ["heslo"] == '4546') {echo 'Heslo je 2';}
elseif ($_GET ["login"] == 'adhoj' ["heslo"] == '4206') {echo 'Heslo je 2';}
elseif ($_GET ["login"] == 'ahoej' ["heslo"] == '46548') {echo 'Heslo je 2';}
else {echo '<form>
    <font color="#ffffff">Zadej Jméno:&nbsp;</font> <input type="text" name="login" />
<form>
    <font color="#ffffff">Zadej heslo:&nbsp;</font> <input type="password" name="heslo" /> <input type="submit" value="Přihlásit" />
</form>';}
?>
</body>
</html>


aha tam chybělo echo ale ještě něco
Taps
Profil
Alastor_Kopal
sice nechápu smysl teto operace ale v tvém případě bych použil switch
imploder
Profil
*** heslo se nemá předávat v URL, je pak vidět a je snadno zjistitelné z historie ***
- vždycky POST, úplně nejlépe zašifrované
Měsíček
Profil
Reaguji na Alastora_Kopala:

Copak tě ta špatně poskládaná konstrukce s $_GET[] a [] nebije do očí??
Alastor_Kopal
Profil *
Jak moc bych si to musel přepsat na POST ?
Alastor_Kopal
Profil *
Copak tě ta špatně poskládaná konstrukce s $_GET[] a [] nebije do očí??
No jo
Měsíček
Profil
Tohle jsou naprosté základy PHP, které si každý může nastudovat do dvou hodin. Prosím přestaň zde spamovat dotazy tohoto typu a místo toho si něco o PHP přečti. Ulehčíš jak sobě tak i databázi.
Alastor_Kopal
Profil *
Tam sem odpověď nenašel
Darkweaver
Profil
Alastor_Kopal
Odpovědí je tam asi 100 dílu :P

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: