Autor Zpráva
MartinOtepka
Profil *
Ahoj,
mam prosbu. Chtěl bych script, který by klikal na daný odkaz každou hodinu.
Před kliknutím se však musí přihlasit uživatelským jménem a heslem.
šlo by něco takového udělat? Pokud ano, mohl by to prosím někdo napsat?

Předem mockraaat dekuju!
Martin
grimword
Profil
pokud to potrebujes presne na sekundy tak cron, pokud staci +- desitky sekund tak by jsi mohl nekoho s vysokou navstevnosti prekecat aby pri navstiveni uzivatele jeho stranky a uplynuti jedne hodiny od posledniho "kliknuti" se provedlo dalsi kliknuti; pokud je prihlaseni pres sessions nebo cookies, tak to nebude problem
MartinOtepka
Profil *
pokud to potrebujes presne na sekundy tak cron, pokud staci +- desitky sekund tak by jsi mohl nekoho s vysokou navstevnosti prekecat aby pri navstiveni uzivatele jeho stranky a uplynuti jedne hodiny od posledniho "kliknuti" se provedlo dalsi kliknuti; pokud je prihlaseni pres sessions nebo cookies, tak to nebude problem
Může to bý plus/minus klidně minuty. A existuje nějaký způsob, jak zjistím jestli je přihlašování přes sessions nebo cookies?
grimword
Profil
to prihlasovani je kde? na tvojem webu nebo je to nejaka cizi sluzba?
MartinOtepka
Profil *
je to na cizí webu
grimword
Profil
pokud nedáš více podrobností, těžko poradit
MartinOtepka
Profil *
No ja nevim jake podrobnosti jsou potřeba. Je to přihlášení na facebook.com
imploder
Profil
MartinOtepka
No ja nevim jake podrobnosti jsou potřeba. Je to přihlášení na facebook.com
No, tak to bude asi docela obtížné. Nejenže je to POST, ale taky takové skripty nemají rádi. Je potřeba se dostat přes jakousi ochranu proti botům.
Tady jsou 2 lidi, co na přihlášení do facebooku napsali PHP skript s použitím curl:
http://www.phpfreaks.com/forums/index.php?topic=219615.0
http://www.perkiset.org/forum/php_discussions_help/facebook_login_script_phpcurl-t1254.0.html
Takže kdyžtak zkus login script z někoho takového vytáhnout, dodělat tam kliknutí na odkaz by snad nemusel být takový problém. Rozhodně na to potřebuješ curl nebo sockety (je potřeba to mít povolené na hostingu - není to samozřejmost).
MartinOtepka
Profil *
imploder
děkuju

Tak nakonec jsem ten loginscript vytáhl z kódu na téhle stránce:
http://codesnippets.joyent.com/posts/show/1204

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: