Autor Zpráva
barteska1
Profil *
mel bych dotazek, mam tabulkovou stranku kompinovanou s CSS, v oblasti hlavniho frame mam kod
          <?php
          $pg = $_GET['page'];
          switch(pg){
          case gbook:
          include_once("./pages/gbook.php"); 
          break;
          case foto:
          include_once("./pages/foto.php"); 
          break;
          case kontakt:
          include_once("./pages/kontakt.php"); 
          break;
          default:
          include_once("home.html");
          }
          ?>  


a v oblasti kde je menu mam kod

<tr><td class="menunav"><a href="?pg=gbook">guestbook</a></td></tr>
<tr><td class="menunav"><a href="?pg=foto">FOTO</a></td></tr>
<tr><td class="menunav"><a href="?pg=kontalt">kontakt</a></td></tr>


a presto se mi porad zobrazuje home.html, mohl by mi nekdo s timto problemem pomoct? popripade navrhnout lepsi reseni?
to pak staci nejaky priklad, a v jakych kapitolach navodu se to asi resi a ja si to dostuduju.diky
Alphard
Profil
          <?php
          switch($_GET['pg']){
          case 'gbook':
          include_once("./pages/gbook.php"); 
          break;
          case 'foto':
          include_once("./pages/foto.php"); 
          break;
          case 'kontakt':
          include_once("./pages/kontakt.php"); 
          break;
          default:
          include_once("home.html");
          }
          ?>


tiso
zapomněl jsem, dík za připomenutí
tiso
Profil
Alphard ???
barteska1 $pg = $_GET['page']; vs. <a href="?pg=gbook">
SwimX
Profil
barteska1
mel bych dotazek, mam tabulkovou stranku kompinovanou s CSS, v oblasti hlavniho frame mam kod
to je vražedná kombinace. Zkus http://css.interval.cz/layouty/

 if(!isset($_GET['pg']))
    include_once "home.html";
  else if(in_array($_GET['pg'], array("uvod", "fotky", "reference", "kontakt", "stahuj", "diskuse")))
    include_once "{$_GET['pg']}.php";
  else 
    include_once "chyba.txt";
barteska1
Profil *
swimx: za ty css layouty diky to si nastuduju hned jak bude chvilka..ten kod staci dat misto switch(pg) a odkazy tak jak psal tiso ?pg=uvod..etc

hosi diky
Měsíček
Profil
Reaguji na barteska1:

Ovšem kód, který na(pře)psal SwimX je lepší. Radím ti řiď se raději podle něj.
barteska1
Profil *
no jo me je to jasne, jen kdyz mam strom:

/www/index.php
/www/pages/page1.php
/www/pages/page2.php

tak v hlavnim frame v souboru index dam to co napsal swimx, a do frame s menu dam odkazy jak psal tiso, takze

<a href=pages/?pg=page1
<a href=pages/?pg=page2


pokud v array bude array('page1','page2') ?
barteska1
Profil *
vyreseno pomoci

<?php
	if($_GET['page'] == "stranka"){include $_SERVER["DOCUMENT_ROOT"].'/stranka.php';}       
   	elseif($_GET['page'] == "stranka2"){include $_SERVER["DOCUMENT_ROOT"].'/stranka2.php';}
   	else{include $_SERVER["DOCUMENT_ROOT"].'/stranka3.php';}
?>



LOCK

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: