Autor Zpráva
arnold
Profil *
Ahoj znovu resim formular se souborem a popisem a jeho kontrolu zda je vse vyplnene jak ma byt. Kdyz nemam vyplnen popis tak me to upozorni a nepusti dal to same i kdyz neni vyplnen soubor, Ale jakmile je vse v poradku a ja dam ulozit formular tak se mi zadny soubor nenahraje. Zrejme je chyba v tom skrytem formulari a hodnota value. Ale vubec netusim jak bych to tedy mel odeslat, aby se mi ten soubor ulozil. Muze nekdo poradit?
<?php 
      $BudemeZobrazovat=true;
      if (isSet($_POST["odeslat"])) // tak už se odesílalo a musíme kontolovat
       {
         if (strlen($_POST["popissouboru"])==0 || ($_FILES["file"]["size"] == 0))
            {// kontrolou jsme neprošli
              echo "Nevyplnili jste nadpis nebo aktualitu!";
            }
         else
            {// kontolou jsme prošli
              $BudemeZobrazovat=false;
      ?>
          <form method="post" name="ulozit" action="odesli_download.php" enctype="multipart/form-data" >
          <input type="hidden" name="file" value="<?php echo $_FILES["file"]["size"]; ?>">
          <input type="hidden" name="popissouboru" value="<?php echo $_POST["popissouboru"]?>">
          <input type="hidden" name="d_kategorie" value="<?php echo $_POST["d_kategorie"]?>">
          <input type="submit" name="ulozit" value="ulozit"></td>
          </form>
      <?php
          }
        }
      if ($BudemeZobrazovat):?>      
      <form method="post" name="upload" action="<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"]?>" enctype="multipart/form-data">
          Soubor:<br>
          <input type=hidden name="MAX_FILE_SIZE" value="10000">
          <input type="file" name="file"><br>
         Popis dokumentu:<br>
         <textarea id="text" name="popissouboru" cols="40" rows="5""><?php if (isSet($_POST['popissouboru'])) echo $_POST['popissouboru']; ?></textarea><br>
         <input type="hidden" name="odeslat" value="true">
         <input type="submit" name="upload" value="upload"></td>
      </form>
     <?php endif;?>   
arnold
Profil *
Opravdu nikdo nevi jak by se to dalo udelat?
Měsíček
Profil
Jaký máš skript pro nahrání na server?
arnold
Profil *
$last_id=mysql_insert_id(); 
$uploaddir = '../download/'; // Relative path under webroot
$uploadfile = $uploaddir . basename($_FILES['file']['name']);
/*získání jména souboru*/
$name = $_FILES['file']['name'];

$vysledek_down=mysql_query("INSERT INTO download (iddown, popissouboru, downloadsoubor) values (".$last_id.",'".$_POST["popissouboru"]."','".$name."')");
arnold
Profil *
Kdyz nepouzuji ten skryty formular ktery tam mam pro tu kontrolu zda je vse dobre zadano tak se mi soubor nahraje a vse funguje
arnold
Profil *
Takze nikdo nevi?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: